Dışişleri Bakanlığı'ndan Nijer’deki patlamaya ilişkin açıklama

Dışişleri Bakanlığı'ndan, Nijer'de meydana gelen patlamaya ilişkin yapılan açıklamada, "Patlamada 7 sandık görevlisinin hayatını kaybettiği ve 3 kişinin ağır yaralandığı derin bir üzüntüyle öğrenilmiştir.

Dışişleri Bakanlığı'ndan, Nijer'de meydana gelen patlamaya ilişkin yapılan açıklamada, "Patlamada 7 sandık görevlisinin hayatını kaybettiği ve 3 kişinin ağır yaralandığı derin bir üzüntüyle öğrenilmiştir. Dost ve kardeş Nijer halkının ve Hükümeti’nin acısını paylaşıyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz" denildi.

Dışişleri Bakanlığı'ndan, Nijer’de, Bağımsız Ulusal Seçim Komisyonu’na ait bir aracın mayının üzerinden geçmesi sonucu meydana gelen patlamaya ilişkin, "Nijer’de düzenlenen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda görev yapan Bağımsız Ulusal Seçim Komisyonu’na ait bir aracın Tillabéri bölgesinde mayının üzerinden geçmesi sonucu dün meydana gelen patlamada 7 sandık görevlisinin hayatını kaybettiği ve 3 kişinin ağır yaralandığı derin bir üzüntüyle öğrenilmiştir. Dost ve kardeş Nijer halkının ve Hükümeti’nin acısını paylaşıyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz" açıklaması yapıldı.

GÜNCEL Haberleri

Agrotech ile Tarımın Teknolojik Dönüşümü
Oyuncu Yosi Mizrahi'den Cem Yılmaz'a destek
Bedri Usta'ya soruşturma başlatıldı!
Erdoğan: El değiştiren belediyelerde sorunlar kronikleşti
Özel yeniden Genel Başkan!