Didim belediyesinde meğer her iş başkan yardımcısı Kaan'da bitiyormuş!

Didim kaynakları, yap-satçı müteahhitlerin Didim belediyesindeki 1. duraklarının başkan yardımcısı Kaan Topçuoğlulları'nın olduğunu öne sürdüler...

Aydın Şafak gazetesi, Didim'deki yap-satçı müteahhitlerin gözdesi başkan yardımcısı Kaan Topçuoğolları'nı bakın böyle kamuoyuna tanıtmış: 

"ATABAY’IN FETÖ İLTİSAKLI İSPİYONCUSU DA BAŞKAN YARDIMCI YAPILDI

Gençay'ın diğer bir şaşırtıcı atamasıysa yine başkan yardımcılığına getirdiği Kaan Topçuoğulları oldu. Bilgi İşlem Müdürü Topçuoğulları ilçede, “Ahmet Deniz Atabay'ın ispiyoncusu. Geçmiş dönemde cemaat (FETÖ) ile yakın ilişkileri olduğu konuşulan bir isim” olarak tanımlanıyor. Aynı zamanda adaylık sürecinde bilgi işlem masası başındayken adı skandal iddialara konu olmuştu. İddialara göre bir iş insanından seçim çalışması adı altında Kaan Topçuoğulları'nın odasında damat Cem Armutlu'ya 300 bin euro teslim edildiği ifade edilmişti. Bu iddialar pek çok kez gündeme gelmiş olmasına rağmen, karşılığında cevabi bir açıklama yapılmamıştı. CHP Genel Merkezi'ni bu yapılanma ve zihniyetle ileride başlarına büyük dert açması muhtemel Didim Belediyesi hakkında uyarıyor, acil önlem almazlar ise başlarının çok ağrıyacağı hususunu kamuoyundan gelen talepler doğrultusunda iletiyoruz."
https://www.aydinsafak.com/haber/didim-belediyesine-baskan-yardimcisi-yapildilar-7309

Öte yandan Didim kaynakları, Didim belediyesinde olup bitenlerin günlük olarak önceki başkan Deniz Atabay'a Topçuoğulları kanalıyla aktarıldığını iddia ettiler!
Kaynaklar, "Hatice başkan, henüz neyin ne olacağının farkına varmış değil! Didim'deki müteahhitlerin 1. durakları aslında Damat değil, başkan yardımcısı Kaan Topçuoğulları. Pek çok müteahhit proje ve iskan işlerinde tek tercih ettikleri kişi başkan yardımcısı Kaan Topçuoğulları. Yap-Satçı müteahhitlerin yılık yamukta olsa tüm işlerini başkan yardımcısı Topçuoğulları sayesinde Didim belediyesinde çözüyor. Anlayacağınız, 1. planda Damat değil, Topçuoğulları geliyor." dedi. 

 

 

EGE Haberleri

Manisa'daki Kuzuköy Barajı gelecek yıl tarımsal sulamaya başlayacak
Balıkesir'de sağanak etkili oldu
Fethiye'de 10 düzensiz göçmen yakalandı
Muğla açıklarında 23 düzensiz göçmen yakalandı
Datça'da devrilen kamyonun sürücüsü öldü