Define ararken canından oldu

Define ararken canından oldu

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde, define için kaçak kazı yaptığı ileri sürülen bir kişi, kazdığı 10 metrelik çukura düşerek hayatını kaybetti.

Olay, dün gece ilçeye bağlı Dereköy Mahallesi Karabel mevkii kırsalında meydana geldi. Sarp arazide define aramak için kaçak kazı yaptığı öne sürülen Murat Yazar (48), define aramak için kazdığı çukura düştü. Görgü tanıklarının ihbarıyla bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çukurda çalışma başlatan ekipler, güçlükle Yazar'ın düştüğü yere ulaştı. Yapılan kontrolde, Murat Yazar'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Yazar'ın cansız bedeni, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

Öte yandan jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemede alanda define aramada kullanılan materyaller de ele geçirildi. Ekipler, kazı yapılan alanın kapatılması için gerekli çalışmaları başlatıp, bölgedeki ekip sayısını arttırdı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İZMİR Haberleri

CHP’li Güç’ten sel eleştirilerine yanıt: İklim krizinden siyaset üretiyorlar!
Büyükşehir'den taşkın değerlendirmesi: Altyapı yetersiz değil!
Soyer’den gözaltılar için açıklama: Hiçbirinizin kılına zarar verecek bir şey yapmadım!
Tarih verildi... Bir ilçe diken üstünde!
İşçilerden sonra memurlar iş bırakacak... Buca'da yeni ödeme krizi!