CHP'nin olası operasyonlar için gönderdiği genelge bahane, O Ses Türkiye'deki CHP'li Türkücü şahane!

Abidin Dino, Güzelbahçe'deki bu mutlu insanların eline düşmüş olsaydı, bir daha eline fırça, palet alır mıydı? 

Nazım Hikmet, Abidin Dino'ya sormuş: "Mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin?"

Abidin Dino, mutluluğun resmini çizebilmiş midir orası belli değil ama; 2009 yılından beri İzmir ve Ülke genelinde "MUTLULUĞUN RESMİ"nin tek çizildiği yer İzmir'in CHP'li Güzelbahçe Belediyesidir deriz vesselam!

Öylesine güzel mutluluğun resimleri çiziliyor ki; 2009'dan beri yaza yaza bitiremedik!

Temsil, "Çek Soruyu, Bil Doğruyu" gibi bir yarışma programında "Türkiye'de imar vurgunlarının yapılmadığı ilçe hangisidir?" diye bir soru ile karşılaşsanız ve yanıt olarak "Güzelbahçe Belediyesi" deseniz; tam isabet 12'den vurup doğru yanıtı vermiş olursunuz!

Diyelim ki yarışamaya devam ediyorsunuz; "Yılda iki defa (karşılıklı) Güneyden gelip Kuzeye giden göçmen kuşları, RANT işlerinden başlarına bir iş gelmesin diye rotalarını değiştirmedikleri tek ilçe hangisidir?" diye bir soru çıktı... Tereddüt etmeden yine yanıt olarak Güzelbahçe dediğinizde, puanları, varsa paraları toplamış olursunuz!

Mesela, Güzelbahçe'de bir kahvehaneye otursanız; kulak vereceğiniz tüm muhabbetler rant üzerinedir!

Kahvehanedekilerden birisi bu rant denilen pis şeyin denizden lastik botla Güzelbahçe sahiline yanaştığında nasıl kovulduğunu, diğerinden otobanda sinyal vermeden Güzelbahçe'ye dalmak isteyen bu rant denilen kokar şeyin tüy tüfeği ile si.tir edildiğini, beri yandakinden de bu rant denilen alçak şeyin havadan Microlight ile kış kış edildiğini anlatacaklardır!

Kısacası, bu rant denilen illetin eyleme dönüşmediği tek yer Güzelbahçe ilçesi, Güzelbahçe Belediyesidir derseniz; deriz ki, yerden göğe kadar haklısınız!

Malumunuz; CHP tepe yönetimi geçtiğimiz hafta ortası toplandı ve olası polis baskını ve operasyonlar durumunda "Tıkır Tıkır Çalışan Belediye Başkanlarına" yapılması gerekenler hususunda bir "GENELGE" gönderdi...

O genelgenin ulaştığı anda yırtılıp çöpe atıldığı tek CHP'li Belediye Güzelbahçe'dir deseler, göz yaşları içinde inanır; CHP tepe yönetime "BU NASIL BİR AYIP" diye çıkışırsınız!

Bakın altını Permanent kalemle bastıra bastıra çiziyoruz... Ülke genelindeki 973 ilçe belediyesine operasyon yapılsa, kayyum atansa, 972'sine inanırız ama, bir Güzelbahçe Belediyesine inanmayız!

İşte bu gerçekler ışığında, CHP tepe yönetimin o genelgesinin Güzelbahçe Belediyesi için geçerli olmadığı düşüncesi içersindeyiz!

Neden mi?

İşte size dumanı üstünde tazecik bir konu;

Güzelbahçe'nin bereketli topraklarında... Düzeltiyoruz... Güzelbahçe Belediyesinin bereketli kadrolarında yetişmiş çok değerli bir evladı var... Adı Deniz Seyrek... Belediyede ne işle iştigal orası pek bilinmiyor... Önemli de bir siyasetçi... CHP Güzelbahçe Gençlik Kolları Başkanı... Barlar ve düğünlerde Türkü söylediği belirtiliyordu... Bazı densizlere göre de; Türkü söylemediği boş zamanlarında Güzelbahçe Belediyesine uğrayan sanat ruhlu bir genç... Gerçi bu aralar altına belediye başkanı tarafından araba çekildiği söylense de; gençler tarafından tutulan, beğenilen Türkücü... 

İşte bu Devrim Seyrek'in bu aralar "meşhur" olma yolunda TV 8'deki "O Ses Türkiye" yarışmasında müthiş performanslar sergilediği belirtiliyor!

"O Ses Türkiyede bir ilk yaşandı Yarışmacıyı desteklemeye belediye başkanı geldi

TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye isimli yarışma programında dün akşam bir ilk yaşandı. Şarkı söylemek için sahneye çıkan yarışmacıya destek için belediye başkan ve başkan yardımcısı O Ses Türkiye’ye geldi.

Devrim Seyrek isimli vatandaş TV 8’de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasına katıldı. Yarışmaya Kerkük Zindanı şarkısını yorumlayarak katılan Seyrek, mesai saatlerinin dışında akşamları müzisyenlik yaptığını belirtti.
Devrim Seyrek’i desteklemeye sahne arkasından Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve Güzelbahçe Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Günay katıldı.
Başkan İnce, Seyrek’in kısa zaman önce yakınlarını yitirdiğini söylerken “Baştan beri kendisine inanırım. Gençliği de Güzelbahçe’de ona emanet ettim." Vatan-Magazin 21 Kasım 2021

Ne hoş değil mi? Bırakın Seyrek'i dinlemeyi, Güzelbahçe'nin yegane İki Mustafa'sının işini gücünü bırakıp, ta İstanbullara kadar gidip, destek olmalarını okurken bile insanın gözleri mutluluktan doluyor!

Bu defa tek Mustafa ve işçiler devrede!

Şimdi, mutluluk ve Güzelbahçe'nin mutluluklar ilçesi olduğunu biraz da olsa çakabildiniz mi?

O CHP tepe yönetiminin gönderdiği o genelgenin çöpe gittiğini/gitmiş olduğunu şimdi kavrayabildiniz mi?

Ah... Ne diyelim... Sakalımız yok ki CHP tepe yönetimine Güzelbahçe'deki bu güzel işleri anlatabilelim! İlginç olan, İzmir MV'si bile klasör koydu Güzelbahçe'nin güzelliklerini anlatmak için ama, tek bir Türkü söylemediği kalmıştı da... Neyse... Biz yine mutluluk anlarına dönelim...

O Ses Türkiye'nin jüri üyeleri her halde tribünlerden gelen tezahürata göre kıçlarını kıpırdatıyor olmalı, geçtiğimiz hafta yeni aşamasının yapıldığı yarışma için bir otobüs dolusu Güzelbahçe Belediyesi işçisi İstanbul'a götürülmüş... (Tezahürat için!)

Otobüste kafile şefliğini Başkan Yardımcısı Mustafa Günay'ın yaptığı belirtiliyor... Orasını sormayınız ama, otobüse doldurulan yiyecek, içeceğin haddi hesabının olmadığı söyleniyor!

Düşünün... Kutsal Bakire Meryem'in Evi'ne ziyaret için Selçuk'a (Bülbül Dağı) gidilmiyor... 7 Defa da evi ziyaret edilip "Hacı" da olunmayacak... Koskoca Türkücü Devrim Seyrek'e destek verilecek... Yiyeceksiz, içeceksiz yola çıkılır mı?

Ha... Şimdi diyeceksiniz ki "Bu işçiler seve seve mi İstanbul'a götürüldü?" 

İşçiler adına; "Kardeşim, ortada bir emir olmadıktan sonra; kim takar Türkü dinlemeyi!" bile diyebilirsiniz... 

Uzun lafın kısası... Önemli olan burada Güzelbahçe Belediyesinin mutlu insanlarının, Türkücüyü mutlu etmek adına; adeta Savaş Cephesi'ndeki gibi; spot, neon ışıklarının altında vermiş oldukları onurlu, haysiyetli duruşları ve mücadeleleridir! 

Bu yüzden de diyoruz ki; "Ne yapacaklar be genelgeyi; oturun oturduğunuz yerde!"

Bunları yazarken de haksız mıyız?

Temsil, Abidin Dino, Güzelbahçe'deki bu mutlu insanların eline düşmüş olsaydı, bir daha eline fırça, palet alır mıydı? 

İZMİR Haberleri

İzmir'de FETÖ'ye yönelik operasyonda 22 hükümlü ve şüpheli yakalandı
İzmir'de yol verme kavgasında gözaltına alınan kişi tutuklandı
İzmir'de yasa dışı silah ticareti iddiasıyla 3 şüpheli tutuklandı
İzmir Körfezi Bilim Kurulu, körfezde ve karada incelemelerde bulundu
Çocuğu kucağında yürüyen kadını taciz etmişti: Başka bir kadına da tacizde bulunduğu ortaya çıktı