CHP'li Zeybek'in "Bodrum Aşkı"nın altından liyakat ve parti emekçiliği çıktı!

Dünya bir yana CHP'deki "Liyakatli Kadrolaşma" bir yana... En son örneğinin İstanbul-Bodrum hattında yaşandığı ortaya çıktı...

Gökhan Zeybek... CHP'den İstanbul milletvekili... Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı... 
Önceki haberimizde Zeybek'in Bodrum tutkusuna yer vermiş, "Gökhan Zeybek'in Bodrum Aşkı" başlığını atmış, CHP'den Bodrum belediyesi meclis üyesi Asuman Gülsoy'un da Zeybek'e adeta Bodrum'da "mihmandarlık" yaptığına dikkat çekmiştik...
Bilindiği üzere; CHP Genel Merkez yöneticilerinin açıklamalarına bakıldığında, "LİYAKAT" olmazsa olmazları! Hele ki "Emek"ten, "Parti Emekçiliği"ne falanda daldılar mı, mangalda kül bırakmazlar! 
Aşağıya in liyakat, yukarıya çık liyakat!
Peki, Asuman Gülsoy'un Bodrum belediyesi meclis üyeliğine yazılması, parti emekçiliğine mi yoksa liyakate mi dayanmaktadır?
Yoksa, Gökhan Zeybek'in Bodrum'a sık sık gitmesi, liyakatli atamalar için midir? 
Temsil, Bodrum belediyesi meclis üyesi Candan Topdemir'de parti emekçiliği, mesleki liyakatleri göz önünde bulundurularak mı İstanbul'dan Bodrum belediyesi meclis üye listesine yazılmıştır? 
Öte yandan, hangi siyasi ve mesleki liyakatlerine bakılarak Asuman Gülsoy Bodrum belediyesi meclis üye listesine yazılmıştır? 
İş hayatına Gökhan Zeybek'in yanında stajyer olarak başlayan ve devamında Avcılar belediyesinde de çalışan Asuman Gülsoy'un Bodrum belediyesi meclis üye listesi yazılmasında Gökhan Zeybek'in dahli olmuş mudur? 
Olduysa; Gökhan Zeybek, eski stajyerini hangi liyakat ve parti emekçiliği hakkındaki bilgilerine bakarak listeye yazdırmıştır? 
Asuman Gülsoy, seçimlerden ne kadar zaman öncesinde Bodrum'a yerleşmiştir? 
Aynı sorumuz, Candan Topdemir içinde geçerlidir! 
Asuman Gülsoy'un 1 yıl önce Bodrum'a yerleştiği doğru mudur?
Asuman Gülsoy, Bodrum'a yerleşmeden ve CHP'den Bodrum belediyesi meclis üye listesine girmeden öncesinde; Menderes-Claros, Didim-Apollon kehanet merkezlerini ziyaret etmiş midir? 
Temsil, Menderes-Claros kehanet merkezini ziyaret etmişse, Bodrum'a yerleşmek ve meclis üyesi olmak adına; hakkındaki kehanetleri öğrenmek için tapınak yönetimine kaç tane büyükbaş hayvan bağışlamıştır? 
İşte Asuman Gülsoy'un kendi kaleminden özgeçmişi: 
 

Hal böyle olunca, Gökhan Zeybek değil de CHP'de kimler gitsin Bodrum'a?
Ayrıca, bir son dakika bilgisi de bizden gelsin Gökhan Zeybek'e... Bu yıl turizmcilerin yüzü pek gülmedi... Bu hal Bodrum'dakiler içinde geçerli... İşte bu yüzden Bodrum'daki turizmcilerde fiyatlarda indirime başladılar... Mesela, 1200 TL'den sattıkları lahmacunda yüzde 50 indirime giderek, 600 TL'ye falan çekildiği belirtiliyor... Başka bir deyişle, Bodrum esnafı titreyip kendine gelmenin derdinde... Bu bağlamda dememiz o ki; Gökhan Bey bundan böyle daha da sık aralıklarla Bodrum'a gidebilir... En azından fiyatlar artık astronomik değil! 

EGE Haberleri

Aydın'da 8 ton 340 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi
Manisa'da eğitim sendikaları okul müdürüne silahlı saldırıyı protesto etti
Efeler’de rüşvet talepleri sosyal patlamaya gidiyor!
Bodrum açıklarında 102 düzensiz göçmen yakalandı
Fethiye açıklarında su alan teknedeki 3 kişi kurtarıldı