CHP'li 'O Ses Türkiye'ci başkanın sahili işgal altında!

CHP'li İnce'nin Belediyesinde 'Gençlik Koordinatörü' olarak istihdam ettiği Türkücü Seyrek'in finali kaybetmesinin ardından hale kendine gelemediği belirtiliyor...

Bilindiği üzere; CHP'li İzmir Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Belediyesinde 'Gençlik Koordinatörü" olarak istihdam ettiği CHP Güzelbahçe Gençlik Kolları Başkanı ve Türkücü Devrim Seyrek'in "O Ses Türkiye" şarkı yarışmasını kazanması için en az 3-4 aylık bir zaman, emek ve ciddi finans harcamıştı...

Güzelbahçe'de 3. dönemdir Belediye Başkanlığı yapan Mustafa İnce, aday adaylığı döneminde de Ankara'ya "balık"lı çıkarma yapmış, 3. dönem adaylığını tereyağından kıl çeker gibi rakiplerini geride bırakarak kazanmıştı...

İnce'nin CHP'den 4. Dönem için yeniden aday olmayacağı, yerine ekibinden emekli trafik polisi, yardımcısı Mustafa Günay'ı hazırladığı, MV Ednan Aslan'ın üzerinin çizilmesi durumunda; Yarımada'yı temsil etmek adına bu defa CHP'den Milletvekilliğine oynayacağı kulislerde bugünden konuşulan konular arasında yerini koruyor!

Fakat, İnce'nin Türkücü Seyrek için O Ses Türkiye'deki performansını ilçe sahillerinin "İŞGAL"inde göstermediği ortaya çıktı!

Facebook "Güzelbahçe" sayfasından paylaşılan fotoğraf ve yorumlara bakıldığında; Güzelbahçe sahilini dileyen istediği gibi kullanıyor! 

Kahraman Güzelbahçe belediyesinin zabıtalarına iyotlu havanın dokunup dokunmadığını bilemiyoruz ama; iki kişinin bile taşıyamayacağı kütükten bankları görememiş olmalarını da, gözlerindeki "tavuk karası" hastalığına bırakıyoruz!

İşte o işgal paylaşımları ve yorumlar: 

İnce, 'O Ses Türkiye'ci CHP Gençlik Kolları Başkanı ve Güzelbahçe Belediyesi "Gençlik Koordinatörü" Türkücü Seyrek için İzmir'in 4 bir yanına konulan yüzlerce, binlerce reklam afişlerinin sponsorunu açıklamamıştı!

Fotoğraf: Bornova EÜ Hastanesi duvarından.

Not: CHP İzmir kulislerinde İnce'nin Türkücü Seyrek'e verdiği destekle tarihi bir sükse yakaladığı, 'Portekiz Burjuvası'nın bile dikkatini çektiği hala konuşuluyor!

İZMİR Haberleri

İzmir'de FETÖ'ye yönelik operasyonda 22 hükümlü ve şüpheli yakalandı
İzmir'de yol verme kavgasında gözaltına alınan kişi tutuklandı
İzmir'de yasa dışı silah ticareti iddiasıyla 3 şüpheli tutuklandı
İzmir Körfezi Bilim Kurulu, körfezde ve karada incelemelerde bulundu
Çocuğu kucağında yürüyen kadını taciz etmişti: Başka bir kadına da tacizde bulunduğu ortaya çıktı