CHP'li belediye başkanlarının karneleri kırık dolu! İki örnek: Dikili-Bergama...

CHP Genel Merkezinin "Saha Koordinatörleri" üzerinden yürüttüğü çalışmalarda, belediye başkanlarının "halktan koptukları" rapor ediliyor...

Yarından sonra Burdur'da bir araya gelecek olan CHP'li belediye başkanları, yanlarında kendileri tarafından hazırlanan 4 aylık karneleri olacak mı orasını bilemiyoruz ama, Telegram Haber'in edindiği bilgilere göre; CHP Genel Merkezinin Saha Koordinatörlerine belediye başkanları için hazırlattığı 4 aylık "Hal ve Gidiş" karneleri kırıklarla dolu!
İzmir ilçelerine yönelik edindiğimiz bilgiler çerçevesinde; karnesi kırıklarla dolu olanların başını Dikili belediye başkanı Adil Kırgöz çekiyor! Ardından komşu ilçe Bergama belediye başkanı Tanju Çelik geliyor! 
Dikili ve Bergama belediye başkanları hakkında hazırlanan raporlarda, "Halktan koptukları", "Halka tepeden baktıkları", Yap-Satçı müteahhitlerle aralarını sıcak tuttuklarına yer verildiği belirtiliyor! (Saha Koordinatörlerinin Dikili-Bergama raporları için 3 gün saha çalışması yaptıkları öğrenildi.) 
Burdur Çalıştayına CHP'li belediye başkanlarının 4 aylık karneleri nasıl yansıyacağı merak edilirken, KK döneminde "saldım çayıra mevlam kayıra" şeklinde güdülen taktiklerin ÖÖ döneminde de devam ettiği gözlerden artık kaçmıyor! 
 

İZMİR Haberleri

İzmir'de Harmandalı Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi'nin kapatılmaması protesto edildi
İzmir'de eşini bıçaklayarak öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis
İzmir'de çıkan kavgada bıçaklanan kişi öldü
İzmir'de "makas atarak" 5 kişinin ölümüne neden olan sürücüye 18 yıl hapis
İzmir Körfezi Bilim Kurulu üyeleri, ilk toplantıda körfez için önerilerini anlattı