CHP’DEKİ SKANDAL GÖRÜŞMENİN HABERİNİ SİLDİRDİLER

Gazeteci Celal Eren Çelik, Haber Alternatif'te İkinci Yüzyıl Derneği'nin Sözcüsü, "RÜŞVET" dosyasından yargılanan, üzerinde Adli Kontrol Şartı bulunan Melih Morsümbül'ün bir özelliğini daha ortaya çıkardı: 'DELETE'cilik! İşte o haber:

Dün akşam CHP’nin “İkinci Yüzyıl Beyannamesi” doğrultusunda faaliyet göstermesi ile dikkat çeken ve sözcülüğünü CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın eski Başkan Yardımcısı şimdiki “Danışmanı” olan Melih Morsünbül’ün yaptığı İKİNCİ YÜZYIL DERNEĞİ tarafından bir “ÖDÜL TÖRENİ” gerçekleştirildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bizzat katıldığı ödül töreninde CHP, SAADET PARTİSİ, DP’li partilerin yönetimindeki belediyelerin çeşitli projeleri ödüllendirilirken ödül gecesinde skandal bir gelişme yaşandı.

Şu anda Avusturya’da kara para aklamak suçlaması ile tutuklu bulunan SBK Holding’in patronu Sezgin Baran Korkmaz’ın eski avukatı ve SBK Holding’e ait olduğu dönemden bu güne kadar Uniqo Sigorta’nın CEO’luğu görevini yürüten Sinan Görkem Gökçe “YEREL YÖNETİMLER” veya siyasi her hangi bir misyonu yahut siyasi bir faaliyeti olmamasına rağmen İKİNCİ YÜZYIL DERNEĞİ tarafından gerçekleştirilen ödül törenine özel olarak davet edildi.

Sezgin Baran Korkmaz’ın eski avukatı sadece davet edilmekle kalınmadı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüştü…

Sezgin Baran Korkmaz’ın eski avukatı Sinan Görkem Gökçe ile Kılıçdaroğlu’nun görüşmesi ise MEDYATAVA sitesinde, Çağdaş Ulus tarafından özel haber yapılarak kamuoyu ile paylaşıldı.

Haber çeşitli internet sitelerine düşerken büyük yankı uyandırdı.

BASKI GELDİ HABER SİLİNDİ

Ancak sabah saatlerinde hem Sinan Görkem Gökçe’nin törene katıldığı, hem de Kılıçdaroğlu ile tokalaştığı görüntüler Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Anonsçusu” Barış Bozkurt’un hesabından silindi.

Kısa bir süre sonra ise haber MEDYA TAVA sitesinden tamamen silindi.

HABER ALTERNATİF’in görüştüğü kaynaklar haberin baskı üzerine MEDYATAVA sitesinden kaldırıldığını ifade ettiler.

ODA TV’ye konuşan ve SBK’nın avukatı Sinan Görkem Gökçe ile Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafını servis ettikten sonra silen Barış Bozkurt ise böyle bir fotoğrafı hatırlamadığını iddia ederek fotoğrafı inkar etti.

İşte Barış Bozkurt’un inkar ettiği o fotoğrafın bizzat kendi Instagram hesabından paylaşıldığı görüntüler:

Yaşanan olay MEDYATAVA’da Çağdaş Ulus imzası ile işte bu şekilde fotoğraf ile haberleştirilmişti:

SBK’nın eski avukatı ve şirketlerinden Unıco Sigorta’nın CEO’su olan Sinan Görkem Gökçe’nin toplantıya İKİNCİ YÜZYIL DERNEĞİ yöneticilerinden Sezgin Baran Korkmaz’ın “Hemşehrisi” Hakan Kılıç tarafından davet edildiği ifade ediliyor.

Haberin silinmesi için MEDYATAVA üzerine baskı kuran ismin ise bizzat İKİNCİ YÜZYIL DERNEĞİ sözcüsü ve Maltepe Belediyesi eski Başkan Yardımcısı ve hali hazırda Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın “Danışmanı” olan Melih Morsünbül olduğu HABER ALTERNATİF’in edindiği bilgiler arasında…

BABASI ESKİ SHP VE CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI

Sezgin Baran Korkmaz’ın eski avukatı Sinan Görkem Gökçe’nin babası Kadir Gökçe ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun  sınıf arkadaşı… Özellikle 1980 sonrasında SODEP ve SHP’nin Kırıkkale İl Başkanlığını da yapan baba Kadir Gökçe aynı zamanda 1989-1999 yılları arasında SHP’den Kırıkkale Belediye Başkanlığı yapmış bir isim.

HABER ALTERNATİF’in kaynaklarından edindiği bilgiler törene katılması sonrası yapılan haber alel acele “Sildirilen” Av.Sinan Görkem Gökçe’nin CHP’den yapılacak seçimlerde milletvekili adayı olmayı düşündüğü ve parti genel merkezinin de bu adaylığa sıcak baktığı yönünde.

Gökçe’nin özellikle Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ile yakın ilişkileri olduğu ve CHP Genel Merkezi ile yakın ilişkilerinde Ali Kılıç faktörünün de önemli yer tuttuğu ifade ediliyor. 

AV.SİNAN GÖRKEM GÖKÇE SEZGİN BARAN KORKMAZ’IN YARGITAY ÜYESİ YEMEĞİNDE DE VARDI

Kılıçdaroğlu ile görüşmesi itina ve baskı ile “Saklanmaya” çalışılan Av. Sinan Görkem Gökçe aynı zamanda Avusturya’da tutuklu bulunan Sezgin Baran Korkmaz’ın Yargıtay Üyesi Tekman Savaş Nemli ile yemek yediği anların kamuoyuna yansıdığı fotoğraf karesindeki 4 kişiden birisi.

GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ’NİN “SABIKA HOLDİNG” BROŞÜRÜNDE İSMİ GEÇİYORDU…

Sinan Görkem Gökçe’nin ismi CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi’nin hazırladığı “SaBıKa HOLDİNG” isimli büyük ses getiren broşürlerde “Sezgin Baran Korkmaz’ın faaliyetelrinin yargı ayağını kontrol eden isim” olarak geçmiş Av. Sinan Görkem Gökçe ise iddiaları reddederek hukuka başvuracağını açıklamıştı. 

İşte Sinan Görkem Gökçe’nin Unico Sigorta için Sezgin Baran Korkmaz ile bir arada olduğu bir geceden fotoğraf karesi.

İSTANBUL Haberleri

Küçükçekmece'de kazı çalışmasında oluşan su birikintisine düşen kız çocuğu hayatını kaybetti
İstanbul için sıcaklık uyarısı
İstanbul'da "Mahzen-29" operasyonu kapsamında 15 zanlı tutuklandı
İstanbul'da taksiler "Taksim" uygulamasıyla çağırılabilecek
AKOM'dan İstanbul için kuvvetli sağanak uyarısı