Çerçioğlu’nun Kılıçdaroğlu’na yalan söylediği ortaya çıktı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun geçtiğimiz günlerde CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen "Belediye Başkanları Toplantısı’na ‘yurt dışındayım’ diyerek katılmadığı öğrenildi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun geçtiğimiz günlerde CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen "Belediye Başkanları Toplantısı’na ‘yurt dışındayım’ diyerek katılmadığı öğrenildi. CHP’li Çerçioğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta Kuşadası’nda olduğu dikkat çekti. Çerçioğlu’nun Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yalan söylediği ortaya çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin belediye başkanları ile geçtiğimiz Cumartesi günü bir araya geldi. CHP Genel Merkezi'nde yapılan toplantı, İstanbul Büykşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "değişim" toplantısı sonrası yapılan ilk görüşme olarak dikkat çekmişti. Gergin anlara ve karşılıklı söz düellosuna sahne olan toplantıya Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun 'yurt dışındayım' diyerek katılmadığı ortaya çıktı.

KUŞADASI'NDAN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

CHP'li Çerçioğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta Kuşadası'nda olduğu dikkat çekti. Çerçioğlu paylaşımında "Bugün Kuşadası Halk Ege Et Karova Şubemizi ziyaret ettim. Daha 13 tane daha var. Sizleri de üreticiden tüketiciye aracısız bir şekilde kaliteli, ekonomik, hijyenik ve güvenilir etin adresi olan Halk Ege Et şubelerimize bekliyorum. Ayrıca alacağınız yüzlerce çeşit yöresel kooperatif ürünleri ile kadın üreticilerimize destek olarak kız çocuklarının okumasına katkı sunabilirsiniz" şeklinde sözler kullandı. Çerçioğlu'nun Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yalan söylediği ortaya çıktı.

EGE Haberleri

Aydın'da trenin çarptığı kadın öldü
Muğla açıklarında sürüklenen yelkenlideki 72 düzensiz göçmen kurtarıldı
Aydın'da 8 ton 340 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi
Manisa'da eğitim sendikaları okul müdürüne silahlı saldırıyı protesto etti
Efeler’de rüşvet talepleri sosyal patlamaya gidiyor!