Büyükşehir'deki ödeme krizinde yeni gelişme!

İZELMAN ve İZENERJİ çalışanlarının Eylül ve Ekim aylarına ait fazla mesai ödemelerinin bu gece hesaplara yatırılacağını duyuruldu.

Sendika tarafından, İZELMAN ve İZENERJİ çalışanlarının Eylül ve Ekim aylarına ilişkin fazla mesai ödemelerine dair bir duyuru yapıldı.

Açıklamada, bu iki aya ait fazla mesai ücretlerinin bu gece itibarıyla hesaplara yatırılacağı, büro çalışanlarının fazla mesai ödemelerinin ise ilerleyen günlerde yapılacağı ifade edildi.

Ayrıca sendika, ikramiye, gıda kartı ve geriye dönük alacaklara ilişkin ödeme tarihlerinin henüz kesinleşmediğini de belirtti.

Yapılan açıklama şöyle:

"Değerli Mücadele Arkadaşlarımız,

Eylül ve Ekim aylarına ait fazla mesai ücretlerimiz bu gece hesaplarımıza yatırılacaktır.

Büro personeli unvanı ile çalışan arkadaşların fazla mesai ücretleri daha sonra ödenecektir.

Ağustos ayı mesai alacağımız, ikramiye, gıda kartı ve geriye donuk alacaklarımız ile ilgili tarih netleştiğinde bilgi verilecektir."

İZMİR Haberleri

Beton söküldü, umut filizlendi
“Buradayız, eşitiz, birlikteyiz” temasıyla düzenlenen program; söyleşiler, sergiler, müzikli etkinlikler, tiyatro gösterimi ve
Kıyıdaki sessiz tehlikeye dijital kalkan İzmir’de yeraltı suları anlık izlenecek
Büyükşehir’in iftar sofrası bu kez Foça’da kuruldu “Hiç kimsenin kendini yalnız hissetmediği bir yaşamı var etmek istiyoruz”
APİKAM’dan Cumhuriyet’in ilk yıllarına uzanan ramazan yolculuğu