Bu hafta 5 film vizyonda

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli 5 film vizyonda

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli 5 film vizyonda.

Dune: Bilim kurgu klasikleri arasında yer alan Dune'un yeni sinema uyarlaması, serinin ilk kitabını kaynak alarak Dune evrenini ve ana karakter Paul Atreides'in etrafında gelişen olayları konu ediniyor.

Minari: Amerikan yapımı film, 1980'li yıllarda ABD'nin Arkansas bölgesine göç edip burada kurdukları çiftlikle yeni bir hayata adım atmaya çabalayan Güney Koreli göçmen bir ailenin duygusal hikayesini odağına alıyor.

Annete: Bir komedyen ile opera sanatçısı olan eşinin, Annette isminde bir kız çocuklarının olması sonrası değişen hayatlarını konu ediniyor.

Ziyaretçi: Atakan Şatıroğlu'nun yönetmenliğini yapıp başrolünde Serhat Göç, Kübra Dinç, Berkay Berkman ve İrem Kök ile birlikte oynadığı haftanın tek yerli yapımı "Ziyaretçi"; abisinin işlediği cinayetin arkasında farklı bir etmen olduğuna inanan ve bunu araştırmak için cinayet mahalline giden bir gencin hikayesini anlatıyor.

Robot Ron Bir Sorun Var: Alessandro Carloni ve Jean-Philippe Vine'nin birlikte yönettiği animasyon film "Robot Ron Bir Sorun Var"; sosyalleşme sorunu yaşayan ortaokul öğrencisi Barney ile konuşabilen dijital bir cihaz olan Ron'un hikayesini beyaz perdeye taşıyacak.

KÜLTÜR-SANAT Haberleri

"Falstaff Operası" 8, 11 ve 18 Mayıs'ta AKM'de sahnelenecek
CSO, Turgay Erdener bestelerini seslendirdi
Alper Gezeravcı'nın uzaya götürdüğü objeler Yörük kültürüne merakı artırdı
Gipsy Kings, kurucu üyelerinden Tonino Baliardo ile Türkiye'ye geliyor
Amerikan Film Enstitüsü, Yaşam Boyu Başarı Ödülü'nü Oscarlı Nicole Kidman'a verdi