Bornova belediyesinin iki müdürlüğü CMER'e şikayet edildi!

Bornova belediyesinin birbirlerine paralel faaliyet gösteren Ruhsat ve Zabıta müdürlükleri CİMER'e şikayet edildi!

Öncelikle, Bornova belediye başkanı Mustafa İduğ'a hak verdiğimizi belirtelim...

O da haklı, hangi birisi ile uğraşsın ki!

Koltuğuna göz diken MV ile mi?

"Büyükşehir'e bir tek sen yakışırsın başkanım" diyen süzme yalakalarla mı?

İşte bu yüzden de...

Temsil, İstanbul'dan geldiği belirtilen bir bayan memurun verdiği bir dilekçe varmış...! Başkan İduğ, nasıl zaman bulsun ki bu dilekçe ile ilgilenebilsin! Öyle değil mi? Belediye 1 aydır çalkalanıyormuş! Kimin umurunda! (Konunun detayları hafta içinde geliyor!) 

Yetmedi mi? 

O zaman Levanten yapılardan Belhomme'de (Atatürk Kütüphanesi), neler olup bittiğini de sayın başkan duymamıştır! (İsim isim!)

Neden duysun ki!

Koltuğu korumayı ya da Büyükşehir'e nasıl aday olurumu düşünmekten Bornova belediyesine fırsat kalıyor mu?

Hal böyle olunca da vatandaşta içini CİMER'e döküyor!

Gereği yapılıyor mudur? 

Orası da meçhul!

İşte 1. belge: 

Bizi izlemeye devam ediniz...

İZMİR Haberleri

Beton söküldü, umut filizlendi
“Buradayız, eşitiz, birlikteyiz” temasıyla düzenlenen program; söyleşiler, sergiler, müzikli etkinlikler, tiyatro gösterimi ve
Kıyıdaki sessiz tehlikeye dijital kalkan İzmir’de yeraltı suları anlık izlenecek
Büyükşehir’in iftar sofrası bu kez Foça’da kuruldu “Hiç kimsenin kendini yalnız hissetmediği bir yaşamı var etmek istiyoruz”
APİKAM’dan Cumhuriyet’in ilk yıllarına uzanan ramazan yolculuğu