Bodrum'da öğrenciler Mazı sahilini temizledi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ilk ve ortaokul öğrencileri, çevre konusunda farkındalık oluşturmak için Mazı sahilinde temizlik çalışması yaptı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ilk ve ortaokul öğrencileri, çevre konusunda farkındalık oluşturmak için Mazı sahilinde temizlik çalışması yaptı.

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Mazı Muhtarlığı işbirliğiyle Mazı Mahallesi'ndeki sahilde temizlik etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlikte, Yukarımazı İlkokulu ile Özcan Duran Karagöl Ortaokulu öğrencileri Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinesinde sahili temizleyerek çevre temizliğine katkıda bulundu.

Çocuklara ve vatandaşlara çevre temizliği ve doğanın korunması ile ilgili farkındalık kazandırmayı amaçlayan etkinliğe, Mazı Mahalle Muhtarı Müjdat Yakar ve Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Serkan Kanik de katıldı.

Kanik, "Bu birlikteliği sağladığı için öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Hep birlikte temizledik hep birlikte temiz tutmaya çalışacağız." dedi.

DOĞA-ÇEVRE Haberleri

Meteoroloji'den 'Gökyüzünden boşalırcasına yağmur yağacak' uyarısı: Sessiz sessiz yaklaşıyor, 'Yağmur değil, afet var'
Ülkeler tek tek açıklandı, Türkiye’nin en kirli ve en temiz havalı şehirleri belli oldu: Buralarda nefes almak tehlikeli
Meteoroloji'den kritik alarm: Saat vererek uyardı, İstanbul dahil pek çok şehir sağanak yağışa teslim olacak
Meteoroloji’den kritik uyarı: Sıcaklıklar 20 dereceyi aşıyor ancak bu bölgelerde kar ve yağmur bekleniyor
Yüksekova'da göç etmeyen leylekler karlı arazide görüntülendi