Bodrum'da hırsızlık suçundan gözaltına alınan yabancı uyruklu turist tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, bir işletmeden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Cezayir asıllı Fransız turist tutuklandı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, bir işletmeden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Cezayir asıllı Fransız turist tutuklandı.

Akyarlar Mahallesi'ndeki bir işletmenin kasasından 21 Haziran'da işletme yöneticisi P.A'ya ait bir miktar nakit para, döviz, nüfus cüzdanı, banka kartları ve kredi kartlarının bir müşteri tarafından çalındığı ihbarını alan jandarma ekipleri çalışma başlattı.

İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) işletme ve çevresinde bulunan güvenlik kameralarını inceleyerek şüpheliyi takibe aldı. Şüpheli M.S, Kumbahçe Mahallesi'nde JASAT ekiplerince yakalandı.

Cezayir asıllı Fransız vatandaşı olduğu ve Türkiye'ye turist olarak Cezayir'den geldiği tespit edilen zanlı, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

EGE Haberleri

Salihli’de 16 Milyonluk Yatırımla Su Kesintileri Son Bulacak
Ayvalık Gastrofest, ikinci kez Ege’nin kalbinde gastronomi dünyasını buluşturuyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Şifayı Hastanelere Taşıdı
Manisa Büyükşehir’den 15 Bin Öğrenciye Çanta ve Kırtasiye Desteği
Özel, Manisa'da cumhurbaşkanı adaylığı için konuştu: Vallahi ben değilim!