Belediyenin çöp aracı köpeği ezerek öldürdü

Belediyenin çöp aracı köpeği ezerek öldürdü

İzmir'de Bornova Belediyesi'ne ait bir çöp kamyonu önünde duran köpeği ezdi. Görüntülerin sosyal medyaya yansımasının ardından AK Parti Bornova İlçe Başkanı Veysel Güldoğan, sorumluların cezalandırılmsanı istedi.

İZmir'in Bornova ilçesinde, belediyeye ait çöp kamyonunun yolda duran köpeği öldürmesine sosyal medyadan tepki yağdı. AK Parti Bornova İlçe Başkanı Veysel Güldoğan, "Bornova Belediyesi çöp kamyonu bir can dostun canını aldı! Bornova Belediyesi Başkanı'nı sorumlular hakkında gerekli cezai işlemleri uygulamaya davet ediyorum" dedi. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ise, "Merak etmeyin gereğini yapacağız" dedi.

İZMİR Haberleri

Beton söküldü, umut filizlendi
“Buradayız, eşitiz, birlikteyiz” temasıyla düzenlenen program; söyleşiler, sergiler, müzikli etkinlikler, tiyatro gösterimi ve
Kıyıdaki sessiz tehlikeye dijital kalkan İzmir’de yeraltı suları anlık izlenecek
Büyükşehir’in iftar sofrası bu kez Foça’da kuruldu “Hiç kimsenin kendini yalnız hissetmediği bir yaşamı var etmek istiyoruz”
APİKAM’dan Cumhuriyet’in ilk yıllarına uzanan ramazan yolculuğu