Bayraklı belediyesinden çöp toplama işine 21B'den 2 aylık çözüm!

Bayraklı belediyesinin şikayet üzerine iptal edilen ihalesinin devamında 21B'den 2 aylık ihaleye çıktığı görüldü!

Ertan Yıldız'dan Bayraklı belediyesi araç kiralama ihale trafiği analizi... 

Bayraklı belediyesinin 1 Eylül 2024 tarihinde çıktığı "Kentsel Temizlik İşi kapsamında kullanılmak üzere 34 adet araç ve iş makinası kiralanması işi" ihalesi, şikayet üzerine iptal edilmişti. 
İşte iptal belgesi: 

Bayraklı belediyesinin kuruluşundan (Mart 2009) günümüze temizlik işleri müdürlüğüne kiralık çöp kamyonu ve araçlarını çıkılan ihalelerle İzmir merkezli POSTAŞ adlı şirket veriyordu...
POSTAŞ şirketinin 2021 yılında kazandığı ihalenin süresi de Ağustos 2024 ayında doluyordu.
İşte belgesi: 

Yeni Bayraklı belediye başkanı İrfan Önal'ın acemiliğinde olsa gerek; Bayraklı belediyesi Temmuz 2024 ayında "BAYRAKLI İLÇESİ DAHİLİNDEKİ KENTSEL TEMİZLİK İŞİ KAPSAMINDA KULLANILMAK ÜZERE ARAÇ VE İŞ MAKİNASI KİRALANMASI İŞİ" ihalesine çıkıyor. 

Çıkılan bu 40 araçlık kiralama ihalesi ertesi gün iptal ediliyor! İhale ilanı yukarıda, ihale iptal belgesi aşağıda. 

Aynı zamanda Bayraklı belediye başkanının ihalelerdeki acemiliği; ihale iptal belgesi sayesinde öğreniliyor! İhale ilanı üzerinde 2 düzeltme gerçekleştirilmiş. 

Bu defa Bayraklı belediyesi 30 Temmuz günü 46 adetlik "ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR" ihalesine çıkıyor.

İşte ilanı:

Acemilikten olsa gerek; bu ihalede ertesi gün iptal ediliyor! Belgesi aşağıda... 

Arkasından Bayraklı belediyesi 5 Eylül 2024 günü yine 46 adetlik olan ve iptal edilen "ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR" ihalesinin adını "ARAÇ VE İŞ MAKİNASI KİRALANMASI HİZMETİ ALIMI İŞİ" şeklinde değiştirerek çıkıyor! 

Henüz bu ihalenin sözleşmesinin imzalanıp imzalanmadığına dair veri tabanlarında herhangi bir bilgi bulunmuyor!

Bayraklı belediyesinde ihale trafiğinde böylesi iptaller de olunca; POSTAŞ şirketinin de Bayraklı belediyesi temizlik işlerine kiraya verdiği araçlarında hizmet süreleri doluyor... (31 Ağustos 2024)
Bir şekilde Bayraklı belediyesinin temizlik işleri ekipleri, altlarında kiralıkta olsa 1 Eylül günü de çöp kamyonlarının marşlarına basıp sokaklarda çöpleri toplamaya çıkacaklar...

21B ihale usulü Bayraklı belediyesinin imdadına yetişiyor!

Bu defa Bayraklı belediyesi 1 Eylül 2024 günü de çöpleri toplamak, sokakların kokmaması için 21B'den ihale usulünden 2 aylığına ihaleye çıktığını duyuruyor! Çıkılan ihaleye "BAYRAKLI İLÇESİ DAHİLİNDEKİ KENTSEL TEMİZLİK İŞİ KAPSAMINDA KULLANILMAK ÜZERE ARAÇ VE İŞ MAKİNASI KİRALANMASI İŞİ" adı veriliyor...

İşte ihale belgesi: 

21B'den çıkılan ihale için 2 şirket geçerli teklif sunarak pazarlık masasına oturmaya hak kazanıyor! 21B'den pazarlık masasından İstanbul merkezli "AÇS ATIKLAR ÇÖZÜM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ" galip kalkarak ihaleyi kazanıyor. 
Başka bir deyişle; 36 ay üzerinden ve 46 araçlık ihaleye yeniden çıkılması için Bayraklı belediyesi 31 Ekim gününe kadar rahat bir nefes alıyor!
POSTAŞ'ın 2021'den Ağustos 2024 ayına kadar (36 Ay) yaklaşık 15 Milyondan Bayraklı belediyesi temizlik işleri müdürlüğüne kiraya verdiği araç ve iş makinaları,  bakalım Bayraklı belediyesinin bu defa ki 36 aylık ihalesinde kaç Yüz Milyondan sonuçlanacak???!!!
Ayrıca; Bayraklı belediyesinin zor günlerinde 21B'den pazarlık masasına oturarak rahat bir nefes almasını sağlayan AÇS ATIKLAR ÇÖZÜM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, 36 aylık "BAYRAKLI İLÇESİ DAHİLİNDEKİ KENTSEL TEMİZLİK İŞİ KAPSAMINDA KULLANILMAK ÜZERE ARAÇ VE İŞ MAKİNASI KİRALANMASI İŞİ" ihalesinde de kazanma başarısı gösterebilecek mi?

Bizi izlemeye devam ediniz... 

İZMİR Haberleri

Aliağa Limanına yönelik rüşvet ve görevi kötüye kullanma operasyonunda 32 kişi yakalandı
Terör örgütü DEAŞ'a yönelik İzmir merkezli operasyonda 6 gözaltı
Murat Bakan'ın canlı yayında zor anları!
Bornova ve Buca belediyesinde TİS görüşmeleri tıkandı! Grev kapıda...
İzmir'de el freni çekilmeyen otomobilin okulun bahçesine girmesi güvenlik kamerasında