Bayraklı belediyesi Fen İşleri Şantiyesinde bir işçi kendini astı!

Bayraklı'da Fen İşleri Şantiyesi'nde bir işçi kendini astı. Mesai arkadaşlarının durumu fark ederek müdahale etmesinin ardından hastaneye kaldırılan işçinin, entübe durumda olduğu öğrenildi.

Bayraklı Belediyesi'nde şok eden bir olay yaşandı. Fen İşleri Şantiyesi'nde sabah saatlerinde, adının Barış olduğu öğrenilen bir işçi intihar etti. Kaynak atölyesine gelen işçinin kendini ipe astığı belirtilirken durumunun ağır olduğu ve Bayraklı Şehir Hastanesi'nde entübe edildiği öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan DİSK 6 Nolu Şube Başkanı Değer Yıldız, "Sabah arkadaşları ipten almış. Aile problemleri sebebiyle olduğu söyleniyor, iş yeriyle alakalı bir durum değil. Şu anda Bayraklı Şehir Hastanesi'nde entübe durumda" dedi.

İZMİR Haberleri

İzmir'e sarı uyarı!
İzmirli esnaflardan altyapı çalışması tepkisi!
Gümüldür'ü sel vurdu!
Efes'teki çalışmaya Sengel'den tepki: Tarihin kalbine beton projesi!
Yaya labirenti Üçkuyular!