Başkan Türkmen'den transfer iddiasına tepki: Biz kendimizden eminiz!

Adalet Bakanı Tunç'un ziyareti sonrası ortaya atılan AK Parti'ye transfer iddialarına yanıt veren Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, “Biz kendimizden eminiz” dedi.

Bugün Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un Kemalpaşa Adliye binası açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından Bakan Tunç’un Kemalpaşa Belediyesi’ne yaptığı ziyaret dikkat çekti ve AK Parti’ye transfer iddiaları ortaya atıldı.

Transfer iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, “Öyle şey mi olur Allah aşkına! Biz devlet adabını bilen insanlarız. O bizim Bakanımız, ben de belediye başkanıyım. Ben bu iddialara üzülüyorum. AK Parti’nin değil devletin bakanı. Belediye de bir partinin değil orada yaşayan insanların belediyesi. Söylesinler biz kendimizden eminiz” dedi.

Türkmen açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi;

Bir başkası da gelse onu da ağırlarız. İlçemize Adliye binası kazandırıldı, bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Bakanı davet ettim o da icabet etti” dedi.

İZMİR Haberleri

Buca’da çocuklar için güz dönemi kursları başlıyor
Bornova’nın genç mucitleri iş başında
Dünya Kalp Günü’nde Karabağlar Belediyesi’nden önemli hizmet
Bakırçay Üniversitesi Karşıyaka Meslek Yüksekokulu açıldı
İzmir Oda Orkestrası yeni sezonu Zeytin Sahne’de açtı