Başkan Oran Çeşme'de hortum yaralarını sarıyor! Çatısı uçana 1 kilo, arabası ters takla atana 2 kilo baklava...

CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, yine fark yarattı!

CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, önceki gece Çeşme ve Alaçatı'yı vuran hortum yaralarını ivedilikle sarmaya devam ediyor...

Hortum felaketi nedeniyle zor günler yaşayan Çeşme ve Alaçatı yaşayanlarının gönüllerini almayı, ağız tatlarının tekrar yerine gelmesi için ilginç bir eylem gerçekleştiren Başkan Oran (Çeşme'nin Eko'su), hortumda evi, arabası, bağı, bahçesi hasar gören vatandaşlara baklava göndermeye başladı!

Yıldız Zeybek adlı İnstagram kullanıcısının hikayesinde paylaştığı fotoğraflarda, hortumda zarar gören vatandaşlara zabıtaların baklava götürdükleri anlaşıldı...

Zeybek, Başkan Oran'ın bu duygulandıran eylemi karşısında İnstagram hesabında zabıta tarafından evine getirilen baklavayı ve şunları yazdı: "Nasıl ince bir davranış bu... Sayın Belediye Başkanımız Ekrem bey'e ve tüm Belediye ekiplerimize teşekkür ederim..." dedi ve paylaşımını Çeşme Belediyesi ve Başkan Oran'ın sosyal medya hesaplarına etiketledi.

Öte yandan baklava dağıtımı Çeşme'de gündem olurken, vatandaşlarda "Hortum felaketinde çatısı uçana 1 kilo, arabası ters takla atana da Belediye 2 kilo baklava veriyor" şeklinde yorumlarda bulundu.

İŞTE YILDIZ ZEYBEK'İN BAKLAVA PAYLAŞIMI:

Başkan Oran, baklava kutularının içine geçmiş olsun mesajı koymayı da ihmal etmemiş!

Not: Habere ilişkin videolarda mevcuttur. 

YEREL Haberleri

Bin 231 yıllık anıt çınar, bunaltıcı havalarda köylünün kliması oldu
Otomobil takla attı:2 yaralı
Otomobil motosikletle çarpıştı: 2 ağır yaralı
Boğulma tehlikesi geçiren kadın hastaneye kaldırıldı
CHP’de sakıncalı ticaret skandalı