Balçova Belediyesinden 600 öğrenciye 'Laptop' hediyesi

Balçova Belediyesi bu yılda öğrencileri unutmadı. Başkanlık makamına öğrencilere hediye edilmek üzere tanesi 4640 TL'den 600 diz üstü (Laptop) bilgisayar alındı.

Balçova Belediyesi, bu yılda öğrencileri unutmadı. Belediye, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da eğitim-öğretim yılı başlamadan ihtiyaç sahibi öğrenciler için diz üstü bilgisayar alımı ihalesine çıktı. 

İşte ihale belgesi: 

İhale sonuç belgesine göre; Balçova Belediyesi tanesi 4640 TL'ye gelen 600 adet laptop bilgisayara 2 milyon 784 Bin TL ödedi. 

İhale konusunda "İLÇEMİZ SINIRLARI İÇERİSİNDE OKUYAN, OTURAN VE ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN AYRICA BAŞKANLIK MAKAMINCA HEDİYE EDİLMEK ÜZERE İLK VE ORTA DERECELİ OKULLARDA OKUYAN ÖĞRENCİLERİN KULLANIMINA VERİLMEK ÜZERE 600 ADET DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR" denildi.

Balçova Belediyesinin yıllara göre sonuçlanan laptop ihaleleri. (Yukarıda) EKAP veri tabanında yer alan dokümana göre; bu yıl alınan laptopların teknik özellikleri. (Aşağıda)

İZMİR Haberleri

Büyükşehir’den yöneticilere yapay zeka ile dijital dönüşüm eğitimi
Temiz Körfez için Gediz vurgusu
Başkan Tugay teşekkür turuna Balçova’da devam etti
İZKİTAP öğrencilerin buluşma noktası oldu
Barok Müzik Festivali’nde genç virtüöz ağırlandı