Aydın'da Yunanistan'a kaçmaya çalışan 8 FETÖ şüphelisi yakalandı

Operasyonda FETÖ şüphelilerinin yanı sıra tekne kaptanı ile yasa dışı geçişe yardım ettikleri iddiasıyla 7 şüpheli gözaltına alındı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi oldukları iddiasıyla Muğla'nın Fethiye ilçesinde yargılamaları devam eden 8 şüpheli, Aydın'dan Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalandı.

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, FETÖ üyesi kişilere yardım ve yataklık yapanlara yönelik operasyon düzenlendi.

Fethiye'de yargılamaları devam eden şüphelilerin Aydın'ın Didim ilçesinden Yunanistan'a kaçacakları bilgisini edinen ekipler harekete geçti.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince Akbük Koyu açıklarında durdurulan teknede, polis memurluğundan ve öğretmenlikten ihraç edildikleri belirlenen A.A, M.H.T, İ.O, A.K, F.S, B.S, S.D. ile M.C. yakalandı.

Tekne kaptanı A.H.Ç. ile yasa dışı geçişe yardım ettikleri iddiasıyla B.Ç, T.E, H.K, M.Ö, T.D, İ.İ. ve E.S. gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

EGE Haberleri

Ayvalık Gastrofest, ikinci kez Ege’nin kalbinde gastronomi dünyasını buluşturuyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Şifayı Hastanelere Taşıdı
Manisa Büyükşehir’den 15 Bin Öğrenciye Çanta ve Kırtasiye Desteği
Özel, Manisa'da cumhurbaşkanı adaylığı için konuştu: Vallahi ben değilim!
3 gündür kayıp olarak aranıyordu... Acı haber geldi!