Aydın'da gazetecilerden sürpriz Polis Haftası kutlaması

Nazilli ilçesinde görev yapan bir grup gazeteci, Türk polis teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla gün içerisinde çoğu zaman birlikte çalıştıkları polislere sürpriz kutlama yapmak istedi.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde gazeteciler, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftasını, kavga ihbarı yaparak hazırladıkları sürprizle kutladı.

Nazilli ilçesinde görev yapan bir grup gazeteci, Türk polis teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla gün içerisinde çoğu zaman birlikte çalıştıkları polislere sürpriz kutlama yapmak istedi.

Şirinevler Mahallesi Karabağ Parkında buluşan gazeteciler, 155 Polis Hattını arayıp kavga ihbarında bulundu.

Bölgeye gelen ekipler, ellerinde meşale ve konfetiler bulunan gazetecilerle karşılaştı.

Gazeteciler, beraberinde getirdikleri pastayı keserek, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftasını kutladı.

Polisler, gazetecilere bu anlamlı organizasyonu düzenledikleri için teşekkür ettiler.
Bir gazetecinin 7 yaşındaki kızı Azra Mersin, ana sınıfında kendi elleriyle çizdiği Türk Bayrağı tablosunu polislere hediye etti.

GÜNCEL Haberleri

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç Partililerle Buluştu
Birikim Okulları İzmir Kampüsü'nden LGS 2026'da Türkiye Birinciliği
Uşak Eşme’den 200 ton arpa kaldırdı
Agrotech 2026 yılı arpa hasadını yaklaşık 200 ton üretimle tamamladı
Bornova Siyasetinde Sismik Harekete Geçiş: Başkan Ömer Eşki Dosyasında Gözler Yargıda