Aydın Valisi Aksoy, Germencik'te muhtarların sorunlarını dinledi

19 Mayıs Gençlik Parkında düzenlenen programda konuşan Aksoy, belirli dönemlerde muhtarlarla bir araya geldiklerini ve sorunları dinlediklerini söyledi.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Germencik’te muhtarlarla bir araya geldi.

19 Mayıs Gençlik Parkında düzenlenen programda konuşan Aksoy, belirli dönemlerde muhtarlarla bir araya geldiklerini ve sorunları dinlediklerini söyledi.

Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı hep birlikte mücadele edilmesi gerektiğini aktaran Aksoy, Sağlık Bakanlığının açıkladığı rakamlara göre çok yüksek olmasa da kentteki vakalarda artış yaşandığını söyledi.

Aksoy, "Eğer normalleşmek istiyorsak kurallara hep beraber uymamız gerekiyor. Aydın halkı bugüne kadar duyarlı bir şekilde davrandı. Bundan sonra da aynı hassasiyeti sürdürüleceğine inanıyorum." dedi.

EGE Haberleri

Manisa Büyükşehir’den 15 Bin Öğrenciye Çanta ve Kırtasiye Desteği
Özel, Manisa'da cumhurbaşkanı adaylığı için konuştu: Vallahi ben değilim!
3 gündür kayıp olarak aranıyordu... Acı haber geldi!
THY eğitmeninin esrarengiz ölümü!
Bodrum'da çevre katillerine ceza!