Ateş pahası eğlence

Çeşme’nin en muhteşem koylarında konumlanan özel plajlarda bir gün geçirmek için binlerce lirayı gözden çıkarmanız gerekiyor... Kişi başı en az 250 TL giriş ücretini ödemek yetmiyor. İçeride de el yakan fiyatlarla yiyip içmeniz gerekiyor

Türkiye'de özellikle iç turizmin gözde merkezlerinden Çeşme'de turistik tesisler, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde oluşması beklenen yoğunluğa hazırlanıyor. Denizi, rüzgarı ve plajlarıyla yerli turistlerin yanı sıra yabancı turistlerden de ilgi görmeye başlayan Çeşme'de, Ramazan Bayramı ile başlayan turizm sezonu otelcileri ve işletmecileri memnun etti.

1 MİLYON KİŞİ BEKLENİYOR
Özellikle hafta sonlarında gösterilen ilgi, plajlar ve sokaklara yansıdı. Okulların kapanmasıyla sezon yoğunluğunun başladığı ilçede 9 günlük bayram tatilinde günlük 1 milyonun üzerinde misafirin ağırlanması bekleniyor. Özellikle ünlü ve zengin vatandaşların tercih ettiği lüks beachlerin güncel tarifeleri adeta cep yakıyor. Geçmiş yıllarda pahalılıkla gündeme gelen Çeşme'de, fiyatların yüksekliği yine dikkat çekiyor. Geçen yıla göre giriş ücretleri yüzde 100-200 oranında artan Çeşme'deki 'beachl'erde güzel vakit geçirmek isteyenler binlerce lirayı gözden çıkarmaları gerekiyor.

ISTE ÜNLÜ MEKANLARIN GIRIS FIYATLARI

The Beach of Momo - Giriş 300 TL (en az 500 TL harcama zorunluluğu var)

Bonjour - Giriş 250 TL (en az 250 TL harcama zorunluluğu var)

Plaj 9 buçuk - Giriş 300 TL

Sommer Klein - Giriş 350 TL

Before Sunset - Giriş 500 TL

Boheme - Giriş 400 TL

OM Paparazzi - Giriş 300 TL (Konuma göre 300-1500 TL harcama zorunluluğu)

Fly Inn - Giriş 300 TL (1000- 1500 TL arası harcamaya göre konum)

İZMİR Haberleri

CHP'de İzmir'in "İknacı Koordinatörleri" belli oldu!
CHP'li başkanlar sata sata bitiremedi! Cemil Tugay talimat verdi: Bir bir elden çıkarıyorlar!
Çeşme-İstanbul ihale hattında 60 gün sonra gelen mutluluk!
CHP'li başkanın 'villa oyunu'! Mağdur doktorlar isyan etti: 12 gün sonra sit alanı ilan edildi
UKOME bu sefer ana gündem maddesi Plaka Artışı için toplandı