Artvin'de kar nedeniyle kapanan 47 köy yolunun ulaşıma açılması için çalışma yürütülüyor.
Kar nedeniyle il merkezinde 2, Ardanuç'ta 19, Yusufeli'nde 13, Şavşat'ta 7 ve Borçka ilçesinde 6 olmak üzere 47 köy yolu ulaşıma kapandı.
İl Özel İdaresinin 32 ekibi, iş makineleri yardımıyla yolların açılması amacıyla karla mücadele gerçekleştiriyor.
Şehir merkezinde de belediye ekipleri aralıklara devam eden yağış nedeniyle kar temizleme ve tuzlama çalışması yapıyor.
Yağışa bağlı olarak Şavşat-Ardahan ve Borçka-Hopa kara yolunda trafikte zaman zaman aksamalar yaşanıyor. Karayolları ekipleri ise sorumluluk sahasındaki yollarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.
Kar ve şiddetli rüzgar nedeniyle elektrik hatlarında oluşan arızaların giderilmesi için de ilgili kurumların ekiplerince çalışma gerçekleştiriliyor.
GÜNCEL Haberleri
İBB soruşturmasında iş insanından yeni iddia: '1 milyar 200 milyon TL ve KİPTAŞ daireleri CHP'li delegelere dağıtıldı'
Avukat İBB’deki rüşvet pazarlığını anlattı: “5 milyon euro talep edildi! Taksitlendirmede yardımcı olacağız”
Beylikdüzü-Saraçhane hattında yolsuzluk çarkı! Ekrem İmamoğlu belediyeyi A takımıyla paylaştı
Ekrem İmamoğlu’nun eski yardımcısı da ‘tanık’ oldu! “İhalelerden alınan yüzde 10’luk pay Fatih Keleş’te toplanırdı”
Gizli kasa Emrah Bağdatlı kaçış planını Murat Ongun beraber yaptı!