Ankara Adliyesi’nde Kuran kursu açılıyor

Ankara Başsavcılığı'nca adliyede görevli hakim ve savcılar ile personele gönderilen mesajda, Diyanet İşleri Başkanlığı'nca düzenlenen Yaz kursları kapsamında Sıhhiye'deki merkez bina mescidinde Kur'an kursu verileceği duyuruldu.

Ankara Başsavcılığınca adliyede görevli hakim ve savcılar ile personele gönderilen mesajda, kursun, “Kur-an Elifbası, Sureler ve Dini Bilgiler‘’ şeklinde planlandığı ve kadın, erkek, kız ve erkek çocuklarının ayrı ayrı kursa alınacağı belirtildi.

T24’ten Asuman Aranca’nın haberine göre, mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Diyanet İşleri Başkanlığınca “Yaz “Kursları” kapsamında Ankara Adliyesinde görev yapan Hakim, Cumhuriyet Savcısı ve personel ile çocukları için Adliyemiz Merkez bina mescidinde 27 Haziran tarihinden itibaren ‘’Kur-an Elifbası, Sureler ve Dini Bilgiler‘’ kursu planlanmıştır. Söz konusu kursa katılmak (Kadın-Erkek, Kız Çocuk-Erkek çocuk ayrı ayrı) isteyenlerin 15 Haziran 2022 gününe kadar bildirimde bulunarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Duyurulur.”

GÜNCEL Haberleri

CHP'li Beykoz Belediyesi'ne rüşvet soruşturması: "İhale dosyalarına el konuldu" iddiası
CHP'li belediyelere terör operasyonunda flaş gelişme! 10 şüpheli tutuklandı
CHP'li başkan ve işbirlikçilerinden 370 milyonluk vurgun: Bakanlık o paranın tahsilini istedi!
Van Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan'a hapis cezası
İstanbul'da CHP'li belediyelere 'terör' soruşturması: Belediye başkan yardımcıları da dahil çok sayıda gözaltı var