AKP'den CHP'ye geçen Cevdet Nasıranlı'nın 4 yıllık polis koruması iptal edildi

Nasıranlı'ya ölüm tehditleri aldığı gerekçesiyle 2017'de polis koruması verilmişti

AKP'den CHP’ye geçen Cevdet Nasıranlı için, ölüm tehditleri aldığı gerekçesiyle 2017’den bu yana uygulanan koruma kararı kaldırıldı.

AKP'de uzun yıllar siyaset yapan, 2019 yerel seçimlerinde AKP Kayapınar Belediye Başkan Adayı olan Avukat Cevdet Nasıranlı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun rozet taktığı törenle Ocak 2022 sonunda CHP'ye geçti. 

Gazete Duvar'dan Serkan Alan'ın haberine göre; ölüm tehditleri aldığı gerekçesiyle 2017 yılında başlatılan soruşturma kapsamında koruma kararı uygulanan Nasıranlı’ya 28 Mart 2022 tarihinde Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü’nden yazı geldi ve koruma kararının kaldırıldığı bildirildi.

Nasıranlı, ölüm tehditleri nedeniyle açılan soruşturma tamamlanmadan, bu soruşturma uyarınca verilen koruma kurulu kararının kaldırılmasını “hukuksuz” ve “siyasi” karar olarak nitelendirdi. 

GÜNCEL Haberleri

Paşa Han Çorba Görkemli Bir Törenle Hizmete Açıldı
İnsan En Çok Açamadığı Kapıları Hatırlar
Melamilik Kültürünü Yaşatma Derneği’nden Çağdaş ve Kurumsal Vizyon: "Ayinesi İştir Kişinin Lafa Bakılmaz"
GÖKYÜZÜ ONUN DELİ SEVDASIYDI: ŞEHİT PİLOT YÜZBAŞI HAYYAM ALİYEV
BELEDİYELERDE BİLİMSEL YÖNETİM DEVRİMİ: İSRAF BİTECEK, HİZMET HIZLANACAK!