AK Partili Kaya'dan Soyer'in danışmanı Eken'in övgüsüne tepki!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in danışmanlığını yapan Dr. Güven Eken’in İktisat Kongresi’nde yaptığı konuşmayı eleştirdi.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in danışmanlığını yapan Dr. Güven Eken'in İktisat Kongresi'nde yaptığı konuşmada "bir şehri aşkla yöneteceğim diyen ve 50 yılda bir gelen bir lider İzmir'i yönetiyor" sözlerine tepki gösterdi.



GÜVEN EKEN NE DEMİŞTİ?
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kaya şunları söyledi: "CHP'li Soyer'in çok bilmiş bir danışmanı, "50 yılda bir gelen lider İzmir'i yönetiyor" demiş. Ben de, 4 yıllık görev süresinde başlayıp bitirdiği bir iş olmayan Soyer'in bu özgüveni nereden geliyor diyordum! Rabbim bu danışman arkadaşa akıl, biz İzmirlilere de sabır versin"

İZMİR Haberleri

İZSU, 3 aylık çalışmayı 1 ayda tamamladı
İzmir’de fuar coşkusu başladı
İzmir’in kuzeyinde su altyapısına 147 milyon liralık yatırım
Basmane’de kültürel miras için gençlere ilham veren buluşma
EFEST 2026, EFES SELÇUK’UN TÜM RENKLERİNİ BULUŞTURDU