AK Partili İnan'dan İzmir Büyükşehir Belediyesine "Ayşen Uysal" tepkisi

İnan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, terörle mücadelede askeri operasyonlar kadar destekçilerinin de bedel ödemesinin önemli ve gerekli olduğunu belirtti.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Fransa'nın başkenti Paris'te yaşayan ve KHK ile görevden uzaklaştırılan Prof. Dr. Ayşen Uysal'ın, İzmir Büyükşehir Belediyesinden maaş almasına tepki gösterdi.

İnan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, terörle mücadelede askeri operasyonlar kadar destekçilerinin de bedel ödemesinin önemli ve gerekli olduğunu belirtti.

Hendeklere destek çıkan bildiri yazan kişinin CHP'nin mali güvencesi altında yaşamına devam ettiğini aktaran İnan, "Paris'te yaşayan birine İzmir'de ne görev verdiniz? Terör örgütüyle aranızda nasıl bir ilişki var? Bu yaptığınız önce İzmir'e sonra tüm ülkeye ihanettir." dedi.

İZMİR Haberleri

Yurttaş Meclisi’nde ikinci dönem başvuruları başlıyor
Konaklı çocuklar yıl sonu coşkusunu Başkan Mutlu’yla paylaştı
APİKAM’da Kent Tarihi ve Kültürü Yaz Atölyeleri başlıyor
Midye kabukları deniz yaşamına nefes olacak
Okullarda aktif yaşam eğitimi