Afyonkarahisar'da silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı

İddiaya göre, merkeze bağlı Bostanlı köyünde yaşayan H.B.T (43), köy yakınlarındaki arazide karşılaştığı, aralarında husumet bulunan U.K (30) ile tartışmaya başladı.

Afyonkarahisar'da çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

İddiaya göre, merkeze bağlı Bostanlı köyünde yaşayan H.B.T (43), köy yakınlarındaki arazide karşılaştığı, aralarında husumet bulunan U.K (30) ile tartışmaya başladı.

Kavgaya dönüşen olayda H.B.T, üzerindeki tabancayla U.K'ye ateş etti.

Silah sesini duyan U.K'nin babası M.K. de olay yerine giderek, H.B.T'yi sopayla darbetti. M.K, daha sonra H.B.T'nin elindeki silahı alarak ateş etti.

H.B.T. olay yerinde, ağır yaralanan U.K. de kaldırıldığı Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Elinden hafif yaralanan baba M.K. ile olaya karıştığı değerlendirilen A.K, E.T ve A.K. gözaltına aldı.

EGE Haberleri

“Ne yaptıysam CHP’nin bilgisi ve onayıyla yaptım”
Aydın BŞB restorasyon ihalelerini şirket patronlarından sonra şirketin çalışanları da alıyor artık!
Aydın BŞB'nin Aydın Tekstil Alanı restorasyon ihalelerinin Ermiş şirketinin havuzunda biriktiğini biliyor muydunuz?
Çerçioğlu’na açık açık “tıpası yemiyor” yazdı…
Şehzadeler belediyesi yılın transferini gerçekleştirdi!