Afyonkarahisar'da çaldığı eşyaları baldızının evinde saklayan zanlı tutuklandı

Afyonkarahisar'da girdiği evlerden çaldığı eşyaları baldızının evinde saklayan zanlı tutuklandı.

Afyonkarahisar'da girdiği evlerden çaldığı eşyaları baldızının evinde saklayan zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Dörtyol Mahallesi'ndeki bir evden televizyon, buzdolabı, elektrikli süpürge, kahve makinesi, salıncak, perde ve halıların çalınması üzerine çalışma başlattı.

Aynı mahallede yazlık olarak kullanılan başka bir evden çamaşır makinesi, 2 televizyon, fırın, yatak odası takımı, bulaşık makinesi takımı ve kahve makinelerinin çalındığı ihbarı üzerine çalışmalar genişletildi.

Ekipler, yaptıkları incelmelerde olayın 03 BP 499 plakalı kamyonetle gerçekleştirildiğini tespit etti. 5'i hırsızlıktan 10 suç kaydı olan S.C. (29) Mecidiye Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı.

Çalınan eşyaların ise zanlının baldızı ve 5 suç kaydı olan M.G'nin (34) evinde olduğu belirlendi.

Ekipler, M.G'nin ifadesini alırken ele geçirilen eşyaların büyük bir kısmı sahiplerine teslim edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli S.C. tutuklandı.

EGE Haberleri

Salihli’de 16 Milyonluk Yatırımla Su Kesintileri Son Bulacak
Ayvalık Gastrofest, ikinci kez Ege’nin kalbinde gastronomi dünyasını buluşturuyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Şifayı Hastanelere Taşıdı
Manisa Büyükşehir’den 15 Bin Öğrenciye Çanta ve Kırtasiye Desteği
Özel, Manisa'da cumhurbaşkanı adaylığı için konuştu: Vallahi ben değilim!