3 ilde deprem

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 3,9, Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 3,5 ve Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 04.17'de merkez üssü Sivrice olan 3,9 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin 7 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi.

Kahramanmaraş'ta 3,5 büyüklüğünde deprem

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 04.35'te merkez üssü Türkoğlu olan 3,5 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin 9,12 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi.

Hakkari'de 4,3 büyüklüğünde deprem

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 06.09'da merkez üssü Yüksekova olan 4,3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin 7 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İlimizde sabah saat 6.10'da meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki depremin ardından şu ana dek herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır. Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun. Allah, ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun." ifadelerini kullandı.

GÜNCEL Haberleri

Büyükşehir’den Ferdi Zeyrek Anısına 17 İlçede Lokma Hayrı
CHP GENEL MERKEZİ AYDIN İÇİN DÜĞMEYE BASTI: TABANIN GÖZÜ ARİF KUNUR’DA
CHP’de "Helallik" Depremi: Kazanoğlu’ndan Cemil Tugay İçin İhraç Çağrısı!
AYVALIK’TA 19 MAYIS COŞKUSU
Manisa Gastronomi Panayırı Mesir Festivali Kapsamında Açıldı