Sertap Erener'in "Boş Verme Oy Ver" konserinin linki 6 TV'ye 483 Bin TL'den servis edilmiş!

Sertap Erener'in "Boş Verme Oy Ver" konserinin linki 6 TV'ye 483 Bin TL'den servis edilmiş!

4 Yılda İzBB'nin 1090 taşınmazını satan başkan Soyer'in, İzmirlilere devrim gibi bir hizmeti daha ortaya çıktı! "Boş Verme Oy Ver" kapsamında Sertap Erener konserinin linki, 6 TV kanalına 483 Bin TL karşılığında servis edilmiş...

A+A-

Soyer'in 26 Mayıs'taki "Boş Verme Oy Ver" Sertap Erener konserinin 6 TV'ye gönderilen "yayınlayın" linki, kaşesi kadar çıktı!
Sertap Erener'e bu konser için 483 Bin TL ödenmiş midir? 

whatsapp-image-2022-12-10-at-18-12.jpg

İzBB şirketi İZFAŞ, "26 Mayıs 2023 Tarihinde İzmir Gündoğdu Meydanı’nda Gerçekleştirilecek Olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Haftası Kapsamında Sertab Erener Konseri İçin 6 Tv Kanalında Eşzamanlı Olarak Canlı Yayın Hizmeti Alımı İşi" adı altında ihaleye çıkıyor... Sarı Çizmeli Mehmet Ağa kıvamında "Mustafa Özsavcı" adlı şahsa bu ihale "ADRESE TESLİM" 4734/3-g'den veriliyor!

Sertap Erener konseri için İZFAŞ'ın çıktığı ihalede "İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Haftası Kapsamında Sertab Erener Konseri" deniliyor... 

103609656-sertab.jpg
İzBB'nin resmi web sitesinde yer alan afiş görselinde ne deniliyor: "Boş Verme Oy Ver" 
Konser, 28 Mayıs CB seçimlerinden 2 gün öncesinde gerçekleşiyor...
İzBB'nin başındaki MTS hangi partiden? 
CHP'den...
28 Mayıs CB seçimlerinde iki aday yarışmıştı... 
MTS, bu "Boş Verme Oy Ver" konserini kimin için düzenlemiş olabilir? 
Bu soruya yanıt vermek için üstün zekalı olmaya gerek yok!
Konser, CB adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy toplamak için düzenlendi...
Amiyane tabirle; şarkıcı Sertap Erener'in CB adayı KK'nın İzmir'de "GENÇLER"den de oy toplaması adına; İzBB bütçesinden sağlanan paralar karşılığında seçim çalışmalarında "KONU MANKENİ" olarak seçilmiştir de diyebilirsiniz!

Çıkılan ihalenin amacı ile İzBB'in konser afişindeki hokkabazlık!

İzBB şirketi İZFAŞ,  çıkılan ihaleye "26 Mayıs 2023 Tarihinde İzmir Gündoğdu Meydanı’nda Gerçekleştirilecek Olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Haftası Kapsamında Sertab Erener Konseri" adını veriyor...
İzBB, Sertap Erener konser afişinde "Boş Verme Oy Ver" diyor... 
Bir şekilde; İzBB bu konser afişiyle, konseri 28 Mayıs CB adayı KK'ya oy devşirmek adına düzenlediğini İTİRAF etmiş olmuyor mu?
Yerel yönetimler yasasında; belediye başkanlarının üyesi olduğu partisi için; genel seçimlerde partisine oy kazandırmak adına, konserler düzenleme, halkın parasını kullanma yetkisi var mıdır?

Siyasi Partiler Kanuna ve TCK'ya göre; İzBB başkanı Mustafa Tunç Soyer'in bu İZFAŞ şirketi üzerinden tasarladığı "KONSERLİ OY DEVŞİRME" eylemi, suç değil midir? 

Ayrıca; Mustafa Özsavcı adlı şahsa verilen ihaleye göre; belirtilen 6 TV kanalı, konseri canlı yayınlamak için kamera, canlı yayın aracı vb. gibi ekipmanları getirip kurmuş mudur?

Yoksa; bu anılı 6 TV kanalına İzBB'nin YouTube'deki canlı yayın kanalı "İzmirTube" üzerinden link mi gönderilmiştir? (İzBB'nin Sertap Erener konserini İzmirTube kanalından da yayınladığı apaçık ortadadır. Videosu yukarıda.)

Soruyoruz; bu konser 6 TV kanalından 483 Bin TL ödenerek yayınlaması şart mıydı?
İzmir halkının 483 Bin TL'sini böylesine işlerde harcayarak, İzmir halkının ekonomik yaşamına kaç kuruşluk bir katkı sağladınız?
İzmir halkının böylesine destursuz paralarını çar-çur eden İzBB Mustafa Tunç Soyer'e kim dur diyecek?

Neyse... Bir müjde de CHP genel merkezine gönderelim... Çok kıymetli İzmir Eseriniz, 2. dönem yeniden aday olabilmek için ekip hazırlıklarına başladığı kulislerde konuşuluyor! Sakın ola yeni çıkacak aday adaylarına prim vermeyiniz! 
Nasıl olsa İzmirliler de "SATILA SATILA" İzmir'in batışını seyretmeye alıştı!

Not: Bergama İzBB mezbahasında neler oluyor? Yeni araştırma dosya haberimiz yakında geliyor? Bakalım bu işin içinden kimler çıkacak? 

Mustafa Özsavcı adlı kişi, İZFAŞ'ın yeni ihale starı mıdır? Adrese Teslim kaç ihale daha verilmiştir? Şok detaylar geliyor... Belgeli...

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.