Sarıçiçek'ten şok açıklama: FETÖ'nün Demirtaş'a kravat hediyesi işini Sezgin Tanrıkulu ayarladı!

Sarıçiçek'ten şok açıklama: FETÖ'nün Demirtaş'a kravat hediyesi işini Sezgin Tanrıkulu ayarladı!

Hüseyin Sarıçiçek, "FETÖ'nün Demirtaş'a hediye kravat gönderdiği ofis buluşmasını CHP vekil Tanrıkulu organize etti!"

A+A-

Hüseyin Sarıçiçek, 11 Aralık 2016 tarihinde Takvim gazetesine yaptığı açıklamada; FETÖ'nün Selehattin Demirtaş'a kravat gönderdiğini söylemişti....

İşte o haberden kesitler: 

FETÖ, Demirtaş'a kravat gönderdi!

15 Temmuz’da 251 vatandaşı şehit eden FETÖ ve kanlı terör örgütü PKK’nın siyasi kolu HDP arasında yeni bir bağlantı daha ortaya çıktı. Teröristbaşı Gülen’in Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası gösterdiği başarı için Selahattin Demirtaş’a kravat hediye ettiği anlaşıldı

FETÖ yıllar boyunca üst aklın emirlerini yerine getirmek için devletin kılcal damarlarına sızdı. 15 Temmuz'da ise Yeni Türkiye'nin önünü kesmek için son kalleşliğini yaptı. 251 vatandaşımızı şehit eden FETÖ darbesi sonrası, örgütün tüm hain yüzü deşifre oldu. Diğer taraftan yine üst aklın maşalığını yıllardır yapan kanlı terör örgütü PKK'ya sırtını yaslayan HDP de aynı dönemde Türkiye'ye zarar vermek için elinden geleni yaptı.

0x0-feto-demirtasa-kravat-gonderdi-1481408693398.jpeg

Hüseyin Sarıçiçek, İstanbul Osmaniye ile Bakırköy arasında özel bir daire şeklindeki büroda gerçekleşen bu kravat hediyesi buluşmasında, CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun da bulunduğunu Telegram Haber'e yaptığı açıklamada belirtti!

FETÖ'nün Selahattin Demirtaş'ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aldığı oydan dolayı bu hediyeyi Demirtaş'a gönderdiğini belirten Sarıçiçek, şöyle konuştu: "Sezgin Tanrıkulu'nun terör örgütleri ile ilişkisi çok daha öncesine dayanıyor. Şöyle ki; yıllar evvel Selahattin Demirtaş'ın Cumhurbaşkanlığı seçiminde aldığı oy, FETÖ'yü heyecanlandırıp sevindirmişti. Bu yüzden FETÖ Demirtaş'a Nejdet İçel ile göndermiş olduğu kravat ve gömlek gibi hediyeleri, Selahattin Demirtaş'a takdim edilmek üzere öncesinde Ekrem Dumanlı'ya teslim edilmişti. Fakat, burada önemli olan soru şu; bu buluşmayı kim ayarladı? Evet... Şu an gündemde olan ve terör örgütlerini övücü ve onları kollayıcı açıklamalar yapan CHP'li vekil Sezgin Tanrıkulu bu buluşmayı ayarlamıştı."

Sarıçiçek şöyle devam etti: 
"Sezgin Tanrıkulu, FETÖ'nün Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı başkanlığını da yapmış olan Mustafa Yeşil aracılığı ile FETÖ'nün kadim abisi vefat eden Yusuf Pekmezci ve Nejdet İçel ile de defalarca görüşmüş... Yani... Sezgin Tanrıkulu'nun terör örgütleri ile teması yeni değil. Bunların canlı şahidi Hüseyin Sarıçiçek'tir." Sarıçiçek, üzülerek belirtiyorum, "İzmir hala FETÖ'nün kalesi durumunda" dedi ve ekledi: "Kim FETÖ'ye karşı mücadele etmişse, şu anda FETÖ'nün elemanları tarafından haksız suçlamalar ve davalar ile boğuşuyorlar. Bu konu ile alakalı bir şeyleri ortaya çıkarmaya çalışan FETÖ'ye karşı direnen bazı polis memurlarına tuzak ve iftira ile cezaevlerine atılıp aileleri dağıtıldı. Olanlar karşısında eşleri adeta akli dengelerini yitirdi.Bbazılarının kız çocukları ile aile perişan oldular. Bunların hepsi kayıt altında ve belgeli maalesef en kötüsü de şudur; FETÖ silahla yapamadığını şu anda PARA ile yapıyor. Önüne çıkanı satın alıyor. Bu konular ile alakalı FETÖ İzmir'de söz sahibi ama, deşifre olmamış hakkında çıkan soruşturmayı da daha başlamadan kapatmış olan işadamları ile yapıyor. Bu işadamlarının her yere her kuruma elleri uzanıyor. Yemekler, mal hediye etmekler, tanışmalar... Ve şu an FETÖ işini bu şekilde yürütüyor."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.