Sandal, "Değişimciliğin" formülünü buldu! İşe Kültür Merkezi'nin tabelasını değiştirmekle başladı...

Sandal, "Değişimciliğin" formülünü buldu! İşe Kültür Merkezi'nin tabelasını değiştirmekle başladı...

Önceki Bayraklı belediye başkanı Hasan Karabağ'ın Postacılar mahallesine yapmış olduğu Arif Sağ Kültür Merkezi, Sandal tarafından 1 yıl gecikmeli ve ismi de "Kazım Koyuncu Kültür Merkezi" yapılarak açılmıştı...

A+A-

Önceki dönem adaylığı Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun yeğeni olma detayı ile aday yapıldığı belirtilen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın, bu aralar "Değişimcilerin" gözüne girmek için Bayraklı belediyesine ait tabelaları değiştirmeye başladığı bildirildi!

Bayraklı kaynakları, önceki dönem Bayraklı belediye başkanı Hasan Karabağ tarafından "Arif Sağ Kültür Merkezi" olarak yapılan ve Sandal tarafından 1 yıl gecikmeli ismi de "Kazım Koyuncu Kültür Merkezi" şeklinde değiştirilerek açılan Kültür Merkezi'nin tabelasının yeniden değiştirildiğini belirttiler!

Kaynaklar, Postacılar mahallesindeki Kazım Koyuncu Kültür Merekezi'nin başkan Sandal tarafından tabelasının yeniden "Arif Sağ Kültür Merkezi" olarak değiştirilip konserli açılış yapılacağına dikkat çektiler. 

İşte konserli açılışın görseli:f0bac026-e2db-4371-8092-446d01b72c19.jpeg

Bayraklı belediyesini resmi web sitesinde "Kazım Koyuncu Kültür Merkezi" şeklinde arama yapıldığında belediyenin bu sayfası karşınıza çıkıyor:(https://bayrakli.bel.tr/Sayfa/74/kultur-sanat)

adsizv-004.png

Belediyenin sosyal medyadan yayımladığı açılış görselinde yazan "Arif Sağ Kültür Merkezi" adresi "7600 Sokak No: 103/B Postacılar/Bayraklı" ile resmi web sitesinde yazan "Kazım Koyuncu Kültür Merkezi" adresi aynı: "7600 Sokak No: 103/B Postacılar/Bayraklı"

Not: Telegram Haber olarak, Kazım Koyuncu'nun sanatı ve anısı önünde saygıyla eğiliyoruz. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.