Samsunspor evinde 3 puanı aldı

Samsunspor evinde 3 puanı aldı

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasından ertelenen maçta Samsunspor, RAMS Başakşehir'i 2-0 yendi.

A+A-

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasından ertelenen Samsunspor-RAMS Başakşehir maçının ilk yarısı 0-0 berabere sona erdi.

20. dakikada Onur Ergün'ün savunmanın arkasına attığı pasta topla buluşan Berkay Özcan'ın vuruşunda, top direğin dibinden auta çıktı.

33. dakikada ev sahibi takımın atağında ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Ntcham'ın sert şutunda, kaleci Muhammed Şengezer yatarak iki hamlede topu kontrol etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.

İkinci yarı

54. dakikada misafir takımın atağında Kemen'in ceza sahası dışından sert şutunda, defansa çarparak yön değiştiren topu kaleci Okan Kocuk son anda yatarak bloke etti.

60. dakikada Deniz Türüç'ün ceza sahası içine ortasında kaleci Okan Kocuk'un tokatladığı topa, Onur Ergün kafayla vurdu. Ağlara doğru giden meşin yuvarlağı, Zeki Yavru kale çizgisi üzerinden uzaklaştırdı.

65. dakikada Samsunpor 1-0 öne geçti. Bola'nın uzun pasında ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Moundilmadji, rakibinden sıyrıldıktan sonra meşin yuvarlağı plase bir vuruşla filelere gönderdi.

72. dakikada ev sahibi takım farkı 2'ye çıkardı. Samsunspor'un takımın kazandığı köşe atışını Zeki Yavru kullandı. Bu futbolcunun altıpas içine ortasına iyi yükselen Van Drongelen kafayla topu ağlarla buluşturdu. 2-0

Samsunspor, maçı 2-0 kazandı.

Samsunspor Teknik Direktörü Reis: İlk dakikadan son dakikaya kadar iyi maç ortaya koyduk

Samsunspor'da teknik direktör Thomas Reis, maçın ardından düzenlen basın toplantısında açıklamada bulundu.

İki takımın da iyi mücadele ettiğini dile getiren Reis "Çok iyi bir karşılaşma ortaya koyduk. İlk dakikadan son dakikaya kadar iyi maç ortaya koyduk. İlk 15 dakikadan sonra daha iyi bir oyun sergilemeye başladık. Soyunma odasında oyuncularımla konuştum. Bu disiplinle devam etmelerini ve gol şansının bize geleceğini söyledim. Kazandığımız için çok mutluyuz. Taraftarımızın önünde ilk galibiyetimizi altığımız için mutluyum." diye konuştu.

Bir basın mensubunun stat zeminiyle ilgili sorusu üzerine Reis, "Başakşehir de biz de aynı sahada aynı şartlarda oynadık. Topa sahip olmayı başardık." ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.