Samsung Galaxy S20 FE 12 taksitle satışa sunuldu

Samsung Galaxy S20 FE 12 taksitle satışa sunuldu

Galaxy S serisinin sevilen modeli Galaxy S20 FE ve A serisinin fiyat-performans ürünleri Galaxy A33 5G ve A23, hafta sonundan itibaren tüm Samsung yetkili satış noktalarında 12 ay taksitle satışa çıktı

A+A-

Samsung, Galaxy S serisinin en sevilen özelliklerini bir araya getiren Galaxy S20 FE ile Galaxy A serisinin uygun fiyat ve üstün performans ürünlerini bu hafta sonundan itibaren 12 ay taksitle kullanıcılarına sundu.

Samsung açıklamasına göre, Galaxy teknolojisi ile üstün cihaz deneyimini herkes için ulaşılabilir kılan Samsung, hayatı kolaylaştıran teknolojik çözümlerini, ulaşılabilir bütçe dostu fiyatlarla kullanıcılara sunuyor. Galaxy S serisinin sevilen modeli Galaxy S20 FE ve A serisinin fiyat-performans ürünleri Galaxy A33 5G ve A23 hafta sonundan itibaren tüm Samsung yetkili satış noktalarında 12 ay taksitle satışa sunuluyor.

Sahip olduğu özellikler ve rekabetçi fiyatıyla teknoloji tutkunlarından büyük ilgi gören Samsung Galaxy S20 FE ile mümkün olan en kusursuz deneyimi sunan Samsung, bu modelinde performansı üst düzeyde tutuyor.

Galaxy S deneyimini daha geniş kitlelere ulaştırmak için en sevilen özellikleri bir araya getirdiği Galaxy S20 Fan Edition (FE), üst segment modellerinde de kullandığı Snapdragon işlemcisi ile kullanıcılara güçlü bir performans sağlarken profesyonel düzeyde kamerasının sunduğu yeni ve capcanlı renkler ile Galaxy S20 FE kullanıcıların ilgisini çekiyor.

Galaxy S20 FE, güçlü Snapdragon işlemcisinin yanı sıra Süper Akıcı ekran kaydırma, yapay zekâ destekli kamera, gelişmiş çip seti, hızlı bağlantı, uzun saatler yeten pil gücü ve artırılabilir depolama gibi özellikler de sunuyor.

A Serisinin en çok tercih edilen fiyat performans ürünleri: Galaxy A33 5G ve Galaxy A23

Açıklamaya göre, Galaxy’nin özgün yapay zeka (AI) destekli kamerası, geniş ve akıcı ekranının yanı sıra iki güne kadar devam edebilen pil ömrüyle yeni Galaxy A serisi yüksek güvenlik özelliklerini kullanıcılara sunuyor. 5nm işlemciyle güçlendirilen yeni Galaxy A serisinin kamerası hem gece hem de gündüz net görüntüler yakalamayı sağlıyor. 5nm sekiz çekirdekli işlemciden güç alan Galaxy A33 5G çok sayıda zorlu görevi aynı anda yerine getirmek üzere tasarlandı.

Galaxy A33 5G FHD+ Süper AMOLED ekran ile ışığın en parlak olduğu dış mekanlarda bile canlı yüksek çözünürlük ve gerçek hayattakine benzer renk imkanı sunuyor. Galaxy A33 5G’nin çok lensli kamera sistemi, fotoğrafları bir üst seviyeye taşıyor. Görüş açısını Ultra Geniş Açılı Kamera ile genişletiyor. Derinlik Kamerası ile odağı istenilen şekilde ayarlarken, Makro Kamera ile ayrıntılara daha da yakınlaşmak mümkün oluyor.

Galaxy A23 ise Ambient Edge tasarımı ve ince kavislerle kamerayla gövdeyi kesintisiz bir şekilde birleştiriyor. 50MP Ana Kamera ile hatırlamaya değer anları tüm ayrıntılarıyla ölümsüzleştiren Galaxy A23 ince ve simetrik tasarımıyla siyah, beyaz ve mavi renklerinde kullanıcıyla buluşuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.