Şaka gibi! Bakın CHP İzmir İl, Menemen İlçe Yönetimini hangi gerekçelerle görevden almış...

Şaka gibi! Bakın CHP İzmir İl, Menemen İlçe Yönetimini hangi gerekçelerle görevden almış...

Çağlar Gülez'e benzemez; Soyer ve Özuslu ikilisinin Menemen piyasasına 3 tane daha Başkanvekili adayı sürdüklerinden de mi haberiniz olmadı sayın Yücel?

A+A-

Öncelikle CHP İzmir İl Yönetimine şunu sormak gerekiyor... Menemen Belediyesi Başkanvekilliği aday belirleme ve seçim sürecine Menemen İlçe Başkanlığının "ZERRE" kadar dahli olmuş mudur yoksa olmamış mıdır?

Öncelikle bilinmesinde yarar görüyoruz; burada Menemen İlçe Başkanı Turan Erdoğan'ın avukatlığını yapmıyoruz; tam tersi savunmalarını daha yaparken yüzlerine gözlerine bulaştıran CHP Genel Merkez ve İzmir İl Başkanlığı yöneticilerine gerçekleri aktarmaya çalışıyoruz...

Aşağıdaki belgeyi de analiz etme gereği bile duymadan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'e hatırlatmalarda bulunuyoruz...

Sayın Deniz Yücel... Çağlar Gülez adlı Menemen Belediyesi Meclis Üyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Özuslu'nun davetiyle Saraya gidip önce Mustafa Özuslu ve ardından İBBB Tunç Soyer'le görüştükten sonra sizi hangi konuda BİLGİLENDİRMEK üzere aradı? 

Çıkıp bu soruyu yanıtlayabilir misiniz?

Çağlar Gülez adlı Meclis Üyesi, sayın Deniz Yücel, size telefonda "Tunç Başkanla ve Mustafa Özuslu Başkanvekilimle yarım saat görüştüm. Onlar beni Menemen Belediyesi Başkanvekilliği adaylığına atadılar" dedi mi demedi mi?

Çağlar Gülez'e benzemez; Soyer ve Özuslu ikilisinin Menemen piyasasına 3 tane daha Başkanvekili adayı sürdüklerinden de mi haberiniz olmadı sayın Yücel?

Haydi hepsi bir tarafa... Başkanvekilliği oylamasına 1 saat kala; Meclis Üyelerinin telefonları toplanıp, bir odaya tıkıldı mı tıkılmadı mı?

Meclis üyelerinin telefonlarının toplanması ve bir odaya tıkılması fikri dönemim Menemen İlçe Başkanı Turan Erdoğan'dan çıktı diyelim...

Peki, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Oğuz Kaan Salıcı ve siz sayın İl Başkanı Deniz Yücel, Meclis Üyelerinin tıkıldığı odada değil miydiniz? Yoksa dışarıda çuval ağızı mı açıyordunuz?

O zaman geriye şu soru kalıyor; Deniz Karakurt'u Uzaydan inen Saylonlular mı Menemen Belediyesi Başkanvekiliğine aday gösterdiler?

Bu nasıl bir siyasi anlayıştır... Anlayabilene aşk olsun...

İŞTE CHP İZMİR İL BAŞKANLIĞININ MENEMEN İLÇEYİ GÖREVDEN ALMA GEREKÇELERİ:

0117111a-83cd-4461-a96f-564da5d61a02.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.