Ronaldo ve Pogba'nın ardından Locatelli de şişe kaldırdı

Ronaldo ve Pogba'nın ardından Locatelli de şişe kaldırdı

Ronaldo ve Pogba'nın ardından Locatelli de şişe kaldırdı

A+A-

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo ve Fransız Paul Pogba'nın basın toplantılarında masadaki sponsorlu içecekleri kaldırmalarının ardından İtalyan Manuel Locatelli'den de aynı hareket geldi. Locatelli, Coca-Cola şişelerini kaldırarak masasına su şişesi koydu.

16. Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) A Grubu'nda İtalya, İsviçre'yi 3-0 yenerek son 16 turuna çıkmayı garantileyen ilk takım oldu. Maçta iki gol atarak yıldızlaşan Locatelli, basın toplantısında da dikkat çeken bir harekete imza attı. 

İtalyan futbolcu, ilk olarak Ronaldo ve ardından Pogba'nın yaptığı gibi, masada duran Coca-Cola şişelerini kameranın göremeyeceği bir yere kaldırarak yerine su koydu.

Ronaldo'nun 'Su için' tepkisi, Coca Cola'ya 4 milyar dolar değer kaybettirdi​
Son şampiyon Portekiz’in Euro 2020’deki ilk maçında Macaristan’a iki gol atarak 3-0’lık galibiyeti getiren Ronaldo, turnuva tarihinin en çok gol atan ismi unvanını elde ederken, basın toplantısında iki Coca-Cola şişesini önünden kaldırıp "Su için" demişti. Ronaldo'nun bu hareketinin ardından Coca- Cola toplamda 4 milyar dolarlık değer kaybına uğramıştı. 

Pogba da bira şişesini kaldırdı
Ronaldo’nun başlattığı bu akıma daha sonra Fransa milli takımının yıldızı Paul Pogba da dahil olmuştu. Pogba,  Almanya’yı 1-0’la geçtikleri grup maçından sonraki basın toplantısında, turnuvanın bir diğer resmi sponsoru olan bira markası Heineken’in masada duran şişelerini önünden kaldırmıştı. Pogba, Coca-Cola şişelerine ise dokunmamıştı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.