RAMS Başakşehir, deplasmanda Sipay Bodrum FK'yi yendi

RAMS Başakşehir, deplasmanda Sipay Bodrum FK'yi yendi

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında RAMS Başakşehir, deplasmanda Sipay Bodrum FK'yi 1-0 yendi.

A+A-

Stat: Bodrum İlçe

Hakemler: Zorbay Küçük, Furkan Ürün, Mert Bulut

Sipay Bodrum FK: Sousa, Dimitrov (Dk. 85 Haqi Osman), Puşcaş (Dk. 64 Ahmet Aslan), Ajeti, Fredy, Üzeyir Ergün, Mohammed, Ali Aytemur, Gökdeniz Bayrakdar, Ege Bilsel (Dk. 42 Seferi), Cenk Şen

RAMS Başakşehir: Muhammed Şengezer, Berat Ayberk Özdemir, Opoku, Lima, Serdar Gürler (Dk. 77 Davidson), Kemen (Dk. 86 Duarte), Piatek, Berkay Özcan (Dk. 76 Crespo), Hamza Güreler, Deniz Türüç, Figueiredo (Dk. 66 Pelkas)

Gol: Dk. 90 Duarte (RAMS Başakşehir)

Kırmızı kartlar: Dk. 59 Fredy (Sipay Bodrum FK), Dk. 75 Pelkas (RAMS Başakşehir)

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında RAMS Başakşehir, deplasmanda Sipay Bodrum FK'yi 1-0 yendi.

İlk yarı 

17. dakikada misafir takımdan Deniz Türüç'ün ön direğe yaptığı ortada savunmadan seken topa Opoku kafa vuruşunu yaptı. Kaleci Sousa, yakın köşeden topu çıkartarak gole izin vermedi.

26. dakikada gelişen Bodrum FK atağında Ege Bilsel'in ceza sahasındaki sert vuruşunda top kaleciden döndü.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.

İkinci yarı 

52. dakikada gelişen RAMS Başakşehir atağında, ceza sahası içinde Serdar Gürler'in şutunda kaleci Sousa ayak müdahalesiyle topu uzaklaştırdı.

90. dakikada RAMS Başakşehir 1-0 öne geçti. Konuk takımın atağında Duarte, ceza sahasında yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi.

RAMS Başakşehir, müsabakadan 1-0 galip ayrıldı.

Sipay Bodrum FK-RAMS Başakşehir maçının ardından

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir: "Bugünkü oyundan memnunum. Oyuncu kardeşlerim bence yapabilecekleri her şeyi yaptılar ama kazanamadık"

Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Trendyol Süper Lig'de RAMS Başakşehir'e 1-0 yenildikleri maçta ellerinden geleni yaptıklarını ama galibiyete ulaşamadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Taşdemir, güçlü bir takıma karşı mücadele ettiklerini dile getirdi.

Maçın genelinde çoğu şeyi doğru yaptıklarını ifade eden Taşdemir, buldukları pozisyonları değerlendiremediklerini anlattı.

Son dakikada atılan golle mağlup olduklarını belirten Taşdemir, şunları kaydetti:

"Bugünkü oyundan memnunum. Oyuncu kardeşlerim bence yapabilecekleri her şeyi yaptılar ama kazanamadık. Maalesef hem kendi adıma hem de takımım adına çok kötü bir başlangıç oldu. Beş maç, dört mağlubiyet. İlk defa başımıza geliyor ama oynanan oyunlar, geçen hafta Göztepe maçı hariç, umut verici. Doğru oyunda ısrar edeceğiz. Üstüne koya koya devam etmeye çalışacağız. İki idmanla maça çıkmak zorunda kalan arkadaşımız vardı. Bir idmanla maça çıkmak zorunda kalan yeni gelen arkadaşlarımız vardı. Bunların da birazcık daha takımımızı tanıması, takımımızla birlikte olmasıyla beraber önümüzdeki haftalarda daha iyi performans vereceklerini düşünüyorum. Öyle de olacaktır. Sabırla çalışmaya devam ederiz."

RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan: "Kendimize küçük, kısa vadeli hedefler koyup bunları gerçekleştirmek için her maçı final maçıymış gibi oynuyoruz. Bugün de onlardan bir tanesiydi. Bu kazandığımız maç bizim için çok önemliydi"

RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Trendyol Süper Lig'de Sipay Bodrum FK'yi son dakikada attıkları golle 1-0 yenerek önemli bir galibiyete imza attıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Çağdaş Atan, maçın oynandığı Bodrum İlçe Stadı zeminin kendilerini oldukça zorladığını dile getirdi.

Genel anlamda oyunu iyi kontrol ettiklerini ifade eden Atay, "Biz bu maçların aynılarını Konferans Ligi'nde oynadık. O yüzden bu takımlara karşı, bu rakiplere karşı hazırlıklıyız. İkinci yarıda daha fazla pozisyona girebileceğimizi düşünüyordum. Rakip gerçekten çok kompakt durdu. Bize çok fazla pozisyon vermemeye çalıştı." diye konuştu.

"Bir iki geçiş pozisyonunda bence rakip taraftar heyecanlandı ama onun dışında sahada güvenli durduk. Bazı bireysel performanslarımız düşük kalmasına rağmen, maçı kazanmasını bildik. Geçen seneki Beşiktaş maçı bizim için milat gibi gözüküyor. Öyle söyleyeyim oyuncularıma da. İstanbul'da. Bugün herhalde 35 yada 36'ıncı maçı oynadık. Oyuncularım harika bir takıma dönüştüler. Onlara yarattıkları bu ortam için çok teşekkür ediyorum. Şu an ayaklarımızın yere basıp devam etmesi gerekiyor ki çok sağlam adımlarla ilerliyoruz bence. Kendimize küçük, kısa vadeli hedefler koyup bunları gerçekleştirmek için her maçı final maçıymış gibi oynuyoruz. Bugün de onlardan bir tanesiydi. Bu kazandığımız maç bizim için çok önemliydi."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.