Personele güven deldi, Müfettişlere belge yağmaya başladı! Olgaç ve Çavuşoğlu açığa mı alınıyor?

Personele güven deldi, Müfettişlere belge yağmaya başladı! Olgaç ve Çavuşoğlu açığa mı alınıyor?

Telegram Haber'e kilitlenen Aydın BŞB çalışanları, Hakan Olgaç ve Ozan Çavuşoğlu'nun açığa alınması ile birlikte ASKİ rüşvet, yolsuzluk, vurgun ağının çökeceğini öne sürdüler!

A+A-

Aydın BŞB'yi 15 gündür didik dik inceleyen Müfettişlere, hafta sonu yüzlerce bilgi/belgenin yağdığı bildirildi! 

Cumhuriyet tarihinin EN BÜYÜK AYDIN BŞB ASKİ SU YOLSUZLUĞU, RÜŞVET, VURGUN Dosyasında, Hakan Olgaç ve Ozan Çavuşoğlu'nun açığa alınması ile birlikte, yüzlerce personele konuşmak için güven geleceği belirtildi. 

Aydın halkının da ASKİ Çetesi'nin çökertilmesini dört gözle beklediğini aktaran Aydın BŞB kaynağımız, Aydın BŞB Genel Sekreter Vekili Ertuğrul Yamen'in boşanacağı eşi hakkında her yerde "Dua etsin tazmitasız işten atmadığıma" dediğini iddia etti. Yamen'in sözleşmeli çalışan eşi hakkında yaptığı diğer konuşmaların da Aydın BŞB'de kulaktan kulağa yayıldığı aktarıldı.

Askerde maaş alan ASKİ personeli, ASKİ Abone Daire Başkanı Egemen Emre Beşli mi? Hakan Olgaç, askerdeyken ASKİ'den maaş alan Beşli ise; neden açıklayamıyor? Hakim karşısında mı açıklamak istiyor? O zaman Beşli, koridorlarda kimlere neden saydırıyor? Beşli, Nermin Canyurt'la paylaştığı odasından ayrıldı mı? Başka odaya mı taşındı?

Aydın BŞB kaynakları, Ozan Çavuşoğlu'nun dünya sosyetesinin malikanelerine taş çıkartacak Kızılcaköy yerleşim alanı dışında kalan malikanesine suyu ve elektriği nasıl bağladığını soruyor! Çavuşoğlu'nun çimleri fıskıye ile sulayıp sulamadığı çalışanlar arasında merak konusu olmuş da..!

Öte yandan Telegram Haber'i takip eden Aydın BŞB personelinin, Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu için ASKİ Çetesini adalete teslim et çağrılarımıza, bireysel olarak katıldıkları bildirildi!

Devletine ve adalete güvenen Aydın BŞB çalışanlarının hafta sonunda Aydın BŞB'de görevli Müfettişlerle temasa geçtikleri, ellerindeki belgeleri teslim ettikleri, özellikle Hakan Olgaç ve Ozan Çavuşoğlu'nun açığa alınması ile birlikte, yüzlerce çalışanın koşa koşa devlete elindeki belge ve bilgileri teslim edecekleri öne sürüldü! 

Müfettişlere teslim edildiği öne sürülen belgeler arasında; Vicdan Çetav'ın Başkanı olduğu Sosyal Hizmetler Dairesi ile ve AYBA şirketindeki yolsuzluklar olduğu belirtiliyor! (AYBA şirketindeki yolsuzluk iddiaları yakında Telegram Haber'de)

Olgaç ve Çavuşoğlu'nun açığa alınmasının ardından Cumhuriyet tarihinin EN BÜYÜK SU RÜŞVET, VURGUN, YOLSUZLUK dosyasında saç ayağının çökeceğini savunan Aydın BŞB çalışanları, Başkan Çerçioğlu'nun da sonunun ASKİ rüşvet dosyası ile geleceğini iddia ettiler!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da RÜŞVETLE MÜCADELE edeceği yönündeki NAMUS sözlerini hatırlatan Aydın BŞB çalışanları, "Sayın Kılıçdaroğlu, rüşvet mücadelesi için ettiği namus sözlerini havada bırakmayacaksa, buyursun Aydın BŞB'ye! Su sayaçlarının rüşvet karşılığı nasıl sıfırlandığını, su tahakkuklarının rüşvet karşılığı nasıl silindiğini gelsin Aydın'a gözleri ile görsün! Lafla peynir gemisi yürümüyor! Rüşvetle adam gibi mücadele edilecekse adres belli Aydın BŞB! Bekliyoruz sayın Kılıçdaroğlu'nu Aydın'a!" dedi. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.