'Paranormal' takılmak isteyenler CHP Güzelbahçe ilçeye...

'Paranormal' takılmak isteyenler CHP Güzelbahçe ilçeye...

Güzelbahçeli CHP'liler, etkinliğin en güzelinde buluşuyor!

A+A-

24b09ea9-216d-4392-bc6a-775f289c698d.jpg

İzmir'in 30 ilçesi bir yana Güzelbahçe bir yana...

Güzelbahçeliler'in ne denli şanslı olduklarını anlamak için, CHP Güzelbahçe ilçe başkanlığının düzenlediği (Perşembe) etkinliklerine bakmanız yeterli...

Adete bir "klasik" haline getirilen etkinliklerin bu haftaki bölümünde, Aura (Paranormal) konusu işleniyor!

Peki, "Geleceğe güvenle bakmak" sloganı altında çoğaltılan etkinliler, CHP'nin genel seçimlerde alacağı oy oranına yansır mı?

Orası meçhul!

Optimar'ın en son yaptığı (Aralık ayı sonu) ankete göre, Kılıçdaroğlu'nun oy oranı Eylül 2022 ayı oy oranına göre; yüzde 0,9 artmış görünüyor: 12,04.

Zaten bu etkinliler de neden yapılıyor?

Oy için değil mi? 

Kısa bir hesapla; Kılıçdaroğlu da 3 ayda bir oy oranı yüzde 0.9 arttırdığına göre, şunun şurasında iktidar olmalarına ne kaldı? 

Wikipedi Türkçe'ye göre Aura (Paranormal):

Aura, paranormal veya tinsel anlamda kullanılan bir terim olup, canlıların bedenlerinden yayıldığı varsayılan ışınımla oluşan ve gitgide yayılan tesir kuşakları tarzında kendini gösterdiği iddia edilen elektromanyetik alana verilen addır. Aura okumak ise aurayı hissedebilmektir.

Metapsişikçilerin "eflüv" adını verdikleri partiküllerin ışınımıyla (radyasyon) oluştuğunu iddia ettikleri bu alan, Teozoflara ve Kirlian Fotoğrafçılığı üzerinde çalışan araştırmacıların kendi sözlerinin özetlerine göre "yaşam enerjisi olarak adlandırılan bir tür enerjinin organizmalardan insan gözünün göremediği bir frekans düzeyinde titreşen ışınlar tarzında yayılmasıyla oluşur". https://tr.wikipedia.org/wiki/Aura_(paranormal)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.