Özlem Çerçioğlu neden suskun?

Özlem Çerçioğlu neden suskun?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen cezaya tepkisiz kaldı...

A+A-

Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun son günlerdeki tavırları, siyaset kulislerinde hayretle takip ediliyor. Yıllardır randevu vermediklerini kapılarda karşılamaya başlayan Özlem Çerçioğlu'ndaki bu değişimin nedeni, herkesi merak içerisinde bıraktı.

"Kamuoyu arkamda" mesajı vermek için herkesi BŞB'ye davet eden Özlem Hanım'ın, neredeyse parktaki kedilerle, çiçek böceklerle resimler paylaşması, 'Acaba ortada bir sıkıntı mı var' sorunu gündeme getirdi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen ceza karşısındaki sessizliği, parti örgütleri başta vatandaşların da dikkatlerinden kaçmadı... CHP'li bütün belediye başkanları ve örgütleri cezanın ardından ayağa kalkıp kınama mesajları yayınlarken, Özlem Çerçioğlu'nun sosyal medya hesapları ölüm sessizliğine gömüldü ve bu yönde kendisi de medyaya hiç bir açıklamada bulunmadı.

Eşi Ercan Çerçioğlu'nun yerel bir sitede verdiği röportajı okuduğumuzda, ayrıca hayretlere şayan kaldık! Ercan Bey'in röportajlarında tek bir kez bile CHP adı geçmezken; sürekli sağcı bir aileden geldiklerini gündeme getirmesi, Ankara siyaset ve devlet koridorlarında, 'Aman bize dokunmayın' yalvarışı şeklinde algılandı! 

Ankara kulislerinden kulağımıza gelene göre; soğuk ve yağmurlu havalarda üşütmemesi için Özlem Hanım'a devlet tarafından boynuna bağlaması için dosyalar şeklinde bir fular hediye edildiği, kendi kendini siyasetin kraliçesi ilan eden, devlet içinde devlet gibi hareket edip devlet teamüllerine uymayan şekilde kendi örgütlü yapısını kuran sayın Çerçioğlu'na, bir anda onun da sıradan bir fani olduğunun hatırlatıldığı ifade ediliyor! 

Boynunda fularla gezmeye başlayan Özlem Hanım'ın en uzun ömürlü sinema başyapıtlarından 'Yalan Rüzgarı' dizisi gibi yıllardır devam eden siyasi hayatının yapımcılar tarafından ne şekilde noktalanacağı izleyenler tarafından merakla bekleniyor!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.