Özgür Özel neden hala Aykut Erdoğdu'yu İzmir'e dayatmak istiyor?

Özgür Özel neden hala Aykut Erdoğdu'yu İzmir'e dayatmak istiyor?

Aykut Erdoğdu'yu çok yakından tanıyan İstanbul siyasetinin önemli Telegram Haber'e konuştu: "Aykut, İzmir'e gelirse, Cemil Başkan istifa etsin! İzmir'de Belediye Başkanlığı yapamaz."

A+A-

Anadolu insanı dayatmalara karşı "Bulunmaz Hint kumaşı mı bu" deyimini kullanır... Peki bu sözlerin kaynağı nedir? Anadolu insanının sarf ettiği "Bulunmaz Hint kumaşı" kelimelerinin altında yatan gerçek nedir? 
Dönemin tarihine bakıldığında; İngilizler dünya kumaş pazarını ellerinde tutmaktadırlar... İngiliz sömürgesi altındaki Hint halkıda emek-yoğun dokuma tezgahlarında çalışmaktadırlar... Hintlilerin dokudukları kumaşlar öyle bir pazar yakalar ki, İngilizlerin dokudukları kumaşları kalite bakımından da sollamışlardır... Hintlilerin dokudukları kumaşlar dünya pazarında artık bir numara olmuştur... Soylu ve asil İngilizler düştükleri bu durum karşısında; dokuma tezgahları başında el ve ayakları ile emek-yoğun çalışan yoksul Hintlilerin ayak başparmaklarını kesmişlerdir... Hintlilerin kumaş üretimleri de neredeyse yok olma aşamasına gelmiş, Hintlilerin dokuduğu kumaşlar bu defa eskisinden daha çok aranır ve bulunmaz olmuştur... "Bulunmaz Hint Kumaşı mı bu" deyimin altında yatan tarih gerçeği böyledir... 

Şimdi... CHP Genel Başkanı Özgür Özel, neden Aykut Erdoğdu'yu İzmir'e dayatmak istiyor? Aykut Erdoğdu, "Bulunmaz Hint kumaşı mı" neden İzmir? CHP'nin seçimlerde 420 tane kazandığı belediye var... Kaldı ki; Aykut Erdoğdu "HAK ETMEDİĞİ" şekliyle Ümraniye belediye başkanlığına aday yapılmadı mı? Yalan mı? Sayın Özel, taş yerinde ağırdır! Çok sevgili Aykut Erdoğdu'nuz İzBB Genel Sekreterliğini "HAK EDECEK" kadar "MUHTEREM" biri olsaydı, bugün Ümraniye belediye başkanınız olmaz mıydı? 
İstanbul halkının bile güvenip oy vermediği Aykut Erdoğdu'yu, nasıl oluyor da İzmir'e dayatmaya kalkışıyorsunuz? (Temsil, Aykut Erdoğdu, Manisa Şehzadeler belediyesine danışman ya da koordinatör olsa, yakışmaz mı sayın Özel?)
Google arama motorunda "Aykut Erdoğdu ve eşi" diye bir arama yapınız... Sadece görselleri tıklamanız bile Aykut Erdoğdu'nun 1. ve 2. eşi arasında neler yaşandığına ilişkin yüzlerce örneği ekranınıza getirecektir... Bunu da geçelim... Sayın Özel, lütfen Bay Kemal'e sorar mısınız Aykut Erdoğdu'yu kendisine nasıl "Genel başkan Yardımcısı" yaptığını? 
Başka bir deyişle, şimdi sanırım cezaevinde olan dönemin Beşiktaş belediye başkanı Murat Hazinedar hakkında Aykut Erdoğdu CHP Eyüp ilçede neler söylemiştir ve bu söyledikleri tutanak altına alınmış mıdır? Bu tutanak Hazinedar'ın eline geçtikten sonra, gündem dışı Hazinedar Beşiktaş belediyesi meclisinde Erdoğdu hakkında neler söylemiştir? 
Sonra taraflar birbirlerinden şikayetçi olmuşlar mıdır? 
Devamında 13.5 yıl CHP'lilere "Hak", "Hukuk", "Adalet" naraları attırtan sözde siyasetçi Bay Kemal, aralarını nasıl bulmuştur? 
Erdoğdu, emeği ile mi Bay Kemal'in "Genel başkan Yardımcılığı" sıfatına büründürülmüştür? 
Sayın Özel... Siz Manisalısınız... Öyle olduğunuza da inanmak istiyoruz... Manisalıların bir sözü vardır: "Yettiyse yetti!"
Sayın Özel, size tavsiyemiz Aykut Erdoğdu konusunda yettiyse yetti hani!
Geçin bu sevdadan... Eğer ki; kaybeden olmak istemiyorsanız!
Bakın sizin ve de Aykut Erdoğdu'nun çok yakından tanıdığı İstanbul'dan önemli bir CHP'li siyasetçi aynen şunları iletti: "Eğer, Aykut İzmir Büyükşehir'e genel sekreter olursa, Cemil başkan anında istifa edip bıraksın başkanlığı! Çünkü, Aykut, ona ne başkanlık yaptırtır ne de Cemil başkan Aykut'un egosunu kaldırabilir! Aykut'un kahrını çekecek bırak İzmir'i, CHP'de belediye ve başkanı göremiyorum!"

Sayın Özel, siz devam edin har vurup harman savurmaya... 
Bugünden hatırlatmış olalım; eskisi ve yenisi belediye başkanlarınızın Haziran ayını nasıl geçirebileceklerinden haberiniz var mı sayın Özel? 
Ne demek istediğimizi anladığınızı sanıyoruz...
Turpun harman olduğu yeri görmek için lütfen bugünden bu kadar ısrarcı olmayınız!
Bırakın onu oraya, bu buraya atama işlerini... 
Bugünden Haziran ayında "ben ne yapabilirim-e" kilitlenseniz bizce iyi olur diyoruz... 
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum