Olgaç ve Çavuşoğlu'nu  sıcak bir Mayıs ayı bekliyor!

Olgaç ve Çavuşoğlu'nu  sıcak bir Mayıs ayı bekliyor!

Aydın BŞB'de sıkıntılı günler geçiren Başkan Çerçioğlu ile sınırlı değil... ASKİ Genel Müdürü Hakan Olgaç, yardımcısı Ozan Çavuşoğlu da en az Çerçioğlu kadar sıkıntılı günler yaşıyor...

A+A-

Geçtiğimiz hafta Aydın Manşet gazetesi haberinde; Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında açılan 2 davada 24 yıl hapsinin istendiğini, olası 3. davanın da yolda olduğunu belirtmişti.

İŞTE HABERDEKİ ÇERÇİOĞLI DETAYLARI: 

"İki ayrı davadan 24 yıl hapis istemiyle yargılanan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun canını sıkacak haberler peş peşe geliyor. Çerçioğlu hakkında 3. davanın açılmasının an meselesi olduğu öğrenildi.

2 DAVADAN 24 YIL HAPİS İSTEMİ

Son günlerde sıkıntısı yüzüne yansıyan Özlem Çerçioğlu, Ağır Ceza Mahkemesi'nde süren iki davada sanık olarak yargılanıyor. İlk davada Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin 5 ihalede usulsüzlük yaptığı iddia edilirken 17 sanık arasında yer alan Çerçioğlu'nun 14 yıla kadar hapsi isteniyor. Bir başka davada ise Çerçioğlu, 'kamu görevlisinin resmi belgede sahteciliği' ile 'görevi kötüye kullanma' suçlarından 10 yıl hapis istemiyle yargılanıyor." https://www.mansetaydin.com/amp/haber/10057577/chpli-baskanlarin-tutuklanma-korkusu?fbclid=IwAR0S75kDBWf3qd5KZG-ORepBXodN5yxuVxTTazuSjtIWGk2W36Pq1dgFNLk

OLGAÇ, ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR!

Aydın BŞB'de sıkıntılı günler geçiren Başkan Çerçioğlu ile sınırlı değil... ASKİ Genel Müdürü Hakan Olgaç, yardımcısı Ozan Çavuşoğlu da en az Çerçioğlu kadar sıkıntılı günler yaşıyor...

ASKİ kaynakları Olgaç ve Çavuşoğlu'nun Mayıs ayından başlayacak olan "Doğrudan Temin" (D22) zincirleme ihale davaları yüzünden çok büyük sıkıntılar içinde olduklarını belirtiyor. Olgaç'ın yüzünden düşenin bin parça olduğunun altını çizen ASKİ çalışanları, Olgaç'ın doktor tavsiyesi ile psikiyatri ilaçları kullanmaya başladığını iddia ettiler.

Ozan Çavuşoğlu'nun da durumunu "kaçacak delik arıyor" diye tarif eden ASKİ kaynakları, bir tek Fen İşleri Daire Başkanı Ufuk Serdar Özmen'in keyfinin yerinde olduğunu aktarıyor... Kaynaklar, Özmen'in sabahları "7'de işimin başındayım" şeklinde sosyal medyada paylaşımlar yaptığı, Armada Prestij'den satın aldığı rezidansın dört bir yanına, yollarına sıcak asfalt döktürdüğü, eşini de Aydın BŞB'nin kreşine sözleşmeli öğretmen olarak yerleştirdiği öne sürülüyor!

Öte yandan Koordinatör Fatih Akkentli'nin kardeşi Çallı İnşaat şirketinin sahibi Gizem Akkentli Polat'ın da Aydın BŞB'de kreşte çalıştığı, Çallı İnşaat dosyasının derinlemesine incelendiğinde çok büyük skandalların patlayacağı, ihale kazanan şirketlerle aradaki köprünün çökeceği belirtiliyor. Ayrıca, Çallı İnşaatın Akkentli'lerin kontrolünde olmadığı, asıl patronun kim olduğu ortaya çıkarılması gerektiği kaynaklarca savunuluyor!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.