Oh... Oh... Suyundan da! Kemal Bey'in burnu İZDOĞA'ki kokuyu alıyor mudur?

Oh... Oh... Suyundan da! Kemal Bey'in burnu İZDOĞA'ki kokuyu alıyor mudur?

'Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran CHP'nin başına Uzaydaki emperyaller dahil, böylesine günde 3 öğün hak, hukuk, adalet palavrası sıkan zat-ı muhteremi koyamazlardı! Bay Kemal, İzmir'den vekilseniz buyurun o zaman İzdoğa üzerinden yapılan Mensan vurguma...

A+A-

Ne hoş!

İzmir Büyükşehir'in İzdoğo şirketine "HURDASINI" 26 MİLYON TÖRKİŞ LİRAYA satan Mensan adlı şirket, haberlerimizden sonra "KALAN" alacakları için İzdoğa'ya "HACİZ" işlemleri başlatmış!

Ne güzel değil mi?

Bir yanda bu işte "kamu zararı var" diyen Telegram Haber ve öbür yanda da "organize suç şebekesi" gibi İzmirlinin parasını peşkeş çeken sözüm ona İzmir'e yönetenler...

Peki, Bay Soyer olup bitenleri bilmiyor mu?

Teeee Tarkan dahi biliyorsa, onun da bilmemesi mümkün mü?

jkdshkjdhds.jpg

En kötüsü Yeni Orhalı'da yeniden buluşurlar hasret giderirler!

Gaye hasret gidermek olduğu sürece de kim takar TC Devletini!

Neyse...

Telegram Haber olarak, biz insanların bedenlerine giren-çıkan et parçaları ile ilgilenmediğimiz gibi; bilmem ne peker gibi de "bak ulan kasetlerini, fotolarını yayımlarız ha" gibisinden "gel buraya bakalım totoş mesajları" vermez, KAMUNUN PARASINI İÇ EDEN UNSURLARI DA Basın Yasası ve HALKIN HABER ALMA ÖZGÜRLÜKLERİ çerçevesinde ve Anadolu insanın işi gibi; bilimum kozmetik malzemeleri kullanmadan haberimizi yazar UYARIRIZ!

"Hesap soran Devlet mi var ortada ki bunları yazıyorsunuz" dediğinizi duyuyoruz!

Öncelikle; bizim işimiz ona, buna hesap sormak değil, "HESAP SORACAK OLANA" yardımcı olmaktan ibarettir!

Bu çerçevede; 26 Milyon gaymeye özel sektörde 2-3 Milyon dahi etmeyecek "HURDA" kağıt, atık vb. ayrıştırma "HURDA" makinalarını (Abdül Batur'a 90 milyona satamayan) 26 milyona "ölü eşek (!)" fiyatına İzdoğa'ya satan Mensan şirketinin sahibi Engin Cihanoğulları, ne yapmış biliyor musunuz? "Ödeyin geride kalan paramı" diye HACİZ işlemleri başlatmış! (Önceki haberlerimiz bir şekilde İzdoğa'yı yönetenlerin gözlerini korkutmuş olmalı, daha fazla kamu zararı yaratmayalım gibisinden Mensan'ın alacak bakiyesine fren koymuşlar.)

Çok ayıp Cihanoğulları!

Ne o Mansan'cı Cihanoğulları, biraz ayıp olmuyor mu bugüne kadar aldığın paraların üstüne yatıp, sükuta geçmemek? Ne yani şunun şurasında 3-5 milyon alacağın kalmışsa, aslanlar gibi İzdoğa'nın başında Güven Eken var öder biter! 

Ey... Cihanoğulları, gerçekten de ayıp olmaz mı; bir kere, koskoca Karabağlar belediyesi başkan yardımcısı Ceyhan Kayhan'ın Eken Güven'i arayıp "çıbık ödeyin bu parayı" hemşerime diyeceği... Ve de mümtaz zevcesi müdür Zühal Hanım'a yaşatacağınız panik!!!??? Pes doğrusu; bu HACİZ çıkışınıza inanın bir anlam veremedik Cihanoğulları..!

Malumunuz; memlekette "YANDAŞ MEDYA" dediğiniz yayın organları da var... Biliyorsunuz onların sağı solu belli olmaz; haberin içine  Eken Güven dahil, ne o "İyi Çocuk" Ersagun'u koydukları yetmezmiş gibi; maazallah işin içine KK'yı da sokarlarsa; vay siz o zaman düşünün başınıza çakılacak 9 sütuna manşetleri!

Yok... Yok... Cihanoğulları, "Sintine dosyasını" ne zaman açacaksınız diye lütfen sormayınız! Nerede görülmüş ki bizim içinden "er" gibi akan "sa"yu 5 bin aliye bölmüşlüğümüz! İşte bu yüzden diyoruz ki; güven içinde Telegram Haber'in ekenleri iyi takip ediniz ve de döne döne okuyuz! 

Neyse Anadolu insanın ettiği söz gibi; "Merak buyurmayınız; ak hurdayı, pak hurdayı yarın savcılık ortaya çıkarır!"

AŞKLA.. ŞEKERİM AŞKLA...!

Not: Alo... Eken Güven Bey, Zühal-Kayhan Ceyhan çiftinin kalan bakiyenin ödenmesi için Cihanoğulları'na "Ver icraya seve seve öderler" dediği iddia ediliyor!

Tavsiyemiz; yeni binanızda cillop cilalı ahşap merdivenlerden kaymadan bu Mensan'ın alacağını bilimum avukatlarınıza danışarak ödemeniz yönünde olacaktır! Ha... Bu arada, Mensan'dan İzdoğa'ya kiralık geçen Yenidoğan mahallesindeki yere de New York Havalimanındaki "gözetlemesi içinden" kule tarzı VİP Ofis yaptırıyormuşsunuz! Bu iddia doğru mu? Kiralık yere 2-3 milyona ofis yaptırmak koskoca İzdoğa'ya yakışır mı Eken Güven Bey? Niye 5-10 milyonluk değil?  

Haberlerimiz devam edecek...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.