Ödemiş CHP'in İYİ Parti'den transferlerine tepki! Zaten 1.5 öncesinde yol vermiştik...

Ödemiş CHP'in İYİ Parti'den transferlerine tepki! Zaten 1.5 öncesinde yol vermiştik...

İYİ Parti'de 1.5 yıldır üyelik kayıtları kağıt üzerinde olan iki meclis üyesinin "bedenen" de CHP'ye intikal etmeleri, Ödemiş gündemine oturdu! CHP'lilerin "Ödemiş İttifakı" açıklamalarına İYİ Parti Ödemiş ilçe başkanlığından "Masal" açıklaması geldi...

A+A-

İşte İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanlığının açıklaması: 

Basın yoluyla takip ettiğimiz ve söylemini duyduğumuz CHP Ödemiş ilçe başkanı ve belediye başkan adayı tarafından dillendirilen "Ödemiş İttifakı" temalı söylemde; İYİ Parti'den istifa edip CHP listesinde yer olan 2 şahıs üzerinden oluşturulmaya çalışan İYİ Parti + CHP ittifakı algısı, tamamen hayal ürünü ve en hafif tabir ile saçmalıktır.
Gönüldaşlarımız tarafından tepki ile karşılanan bu söylemin hiçbir dayanağı yoktur. 
Ayrıca CHP listelerinde adı geçen meclis üyesi adaylarının son 1,5 yılda sadece kağıt üzerinde İYİ Parti ile bağları kalmıştır. 
Bu şahısların teşkilatımızda 1 tane bile hısım akrabası da kalmamıştır. 
Partimizin önceki dönem ilçe başkanı ve şu an belediye başkan adayı olan Güven Kılıç tarafından yaklaşık 5 ay önce performans değerlendirmesi sonucu aday gösterilmeyecekleri açıklandığından, kişisel tercihleri ile CHP listelerinde yer alan ve ne niyetle hareket ettikleri, kimlerle ne tür ilişkiler içinde olduğu tarafımızca da bilinmediği gibi; bu girişimleri partimizi bağlamamaktadır.

Gerek sahadan gelen olumlu tepkiler gerekse kamuoyu araştırma şirketlerinin anketlerine bakıldığında; belediye başkanlığı yarışı partimiz adayı ile ismini açıklamak istemediğimiz diğer parti adayı arasında geçmektedir ve diğer tüm adaylar uzak ara geridedirler! 

Bizler İYİ Parti Ödemiş ilçe olarak; Genel Başkanımız sayın Meral Akşener ve G.İ.K.'nun aldığı karar üzere "Hür ve Müstakil" olarak "Aklı Hür, Vicdanı Hür" liyakatli; daha önemlisi sadakatli ve donanımlı bir meclis üyesi listesi ile Ödemiş Belediyesini yönetmeye, kentimizi İYİ BELEDİYECİLİK ile tanıştırmaya talibiz. 
Belediye Başkanı adayımız sayın Güven Kılıç önderliğinde Meclis Üyelerimiz ve tüm teşkilatımız ile seçime hazırız .
Ödemiş'in adayı  Güven Kılıç'tır.

Salih Üzdürmez
İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.