Nedir şu İzmir'in çektikleri!

Nedir şu İzmir'in çektikleri!

İzmir'e aday belirlemek için bu kadar hokkabazlığa gerek var mı? Tamam... Mustafa Tunç Soyer, bu kadar belediye başkan adayı olmayı arzuluyorsa buyursunlar onun için en ideal yeri bulduk: Kınık!

A+A-

İzmirlilerin "İzmir İzmir olalı Dersimli Kemal'in elinden çektiği kadar çekmemiştir" dediği bugünlerde; bu defa İzmir sahnesine çıkan yeni isim Karadenizli Ekrem Bey oldu!

Öncelikle belirtelim, KK'nın 2019 model İzmir eseri ortada! İzmir'in ne halde olduğu da ortada... Türkçesi, 6 ay sonra İzmirliler Aziz Kocaoğlu'nu mumla arar oldular!
Soyer'in anketlerden en kabadayı çıktığı ilçelerde bile bu oran yüzde 30 barajını zar zor geçiyor! CHP'nin Soyer'e yeniden şans vermesi durumunda, İzmir kayıp demektir! Bunlarını söylemek, yazmak içinde Dersimli ya da Karadenizli olmaya gerek yok! 
Ama öyle ama böyle CHP'de gerçekten bir "değişim" yaşanacaksa, yaşatılacaksa, başta KK döneminin tüm güzide belediye başkanlarına yol verilmelidir!
Sıralayacak olursanız; Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'ndan başlamanızı öneririz!
Neden aramanıza gerek var mı; her şey ortada değil mi?
Hepsi bir yana, Dersimli KK, Çerçioğlu'na hala kefil midir?
KK'ya tavsiyemiz, giderayak Özgür Özel'e Çerçioğlu için söylediklerini geriye alması yönünde olacaktır! Ha... Tabii ki zerre kadar gelişmelerden bir öngörü çıkarabiliyorsa KK, çıkar Çerçioğlu'nun adaylığı için söylediklerimi geriye alıyorum der!
Özgür Özel'i Çerçioğlu özelinde uyardık!
Sanırım uyarılarımız şimdilik dikkate alınmış görünüyor! 
Uyarımızı yineleyelim; sakın ola Aydın özelinde BŞB dahil, bazı ilçeler de olmak kaydıyla, 20 Şubat 2024 öncesi adaylıkları açıklarsanız; sıkıntılara göğüs gerebilecek; daha doğrusu, bazı il ve ilçelerde adaysız kalmayı göze aldınız demektir! 
Onca karşı çıkmalara rağmen Dersimli Kemal Bey, Soyer'i bataklığa çevirdiği Seferihisar'dan kurtarıp İzmir'in başına getirdi... 
Yeni İzmir senaryosunun sahibi de Karadenizli Ekrem Bey... Karadenizli Ekrem Bey, en azından Dersimli Kemal Bey gibi değil, filmin senaryosunu kendisi yazdığı gibi; figüranları da kendisi seçiyor!
Neymiş efendim "Topuklu Efe" Aydın'dan İzmir'e kaydırılarak İzmir adayı olacakmış! 
Kardeş... Efe'ye ne hacet... Koy Çav Bella'cıyı kaybet İzmir'i! 
Niye yoruyorsunuz ki İzmir'i, İzmirliyi?
Yahu... Karadenizli Ekrem Bey... Güzide bürokratınız Buğra Gökçe'yi İzmir'in başına sıvamak için, içinden "Topuklu Efe" geçen senaryo yazmaya ne gerek var?   
Ha Topuklu Efe ile İzmir'i kaybetmişsin... Ha Buğra Gökçe ile...
Ne fark ediyor? 
Amacınız İzmir'i kaybetmekse, elimizde 1. el beş parasız Abuzittin Kesekağıdı mevcut! 
Ama, gerçekten İzmir'i kaybetmek istemiyorsanız, bu adayın adı da Alaattin Yüksel'in dışında başka bir isim değil! Bizden hatırlatması... 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.