Ne hoş tesadüf! 46 Milyon dolara denk düşen ihaleleri alan şirketler kendilerini bir bir imha etmiş...

Ne hoş tesadüf! 46 Milyon dolara denk düşen ihaleleri alan şirketler kendilerini bir bir imha etmiş...

Aydın BŞB, Türkiye Cumhuriyeti Belediyecilik tarihine adını altın harflerle yazdıracak tek adayımız! Tez vakte kadar Y-CHP yöneticileri tarafından ödüllendirilmesini Aydın halkı adına talep ediyoruz...

A+A-

İnanın yazarken bile midemiz bulanıyor!

İddia falan demiyoruz; Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu günden günümüze böylesine "Belediyecilik Faaliyeti", "İhale Teşkilatlanmasını" ne duymuştur ne de görmüştür!

Haberlerimizin kaynak adresleri; bilakis Aydın BŞB'nin İHALE KANUNU çerçevesinde Kamu İhale Kurumu'na (KİK) karşı yasal zorunlulukları kapsamında göndermekle "YÜKÜMLÜ" olduğu EKAP veri tabanından AÇIK İSTİHBARAT elde edilmiş belgelerden oluşmaktadır... Ayrıca; haberlerimizde yer alan tüm belgeler yine AÇIK İSTİHBARAT ihale.com.tr veri tabanında yer almaktadır...

Dileyen istediği şekilde bu iki yasal ekap.kik.gov.tr, ihale.com.tr elektronik ortamlarında yayımladığımız Aydın BŞB'nin SONUÇLANMIŞ ihalelerinin sağlamasını, takibi yapabilir! 

SONUÇ İLANI
PERSONEL HİZMETİ ALINACAKTIR
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

İhale kayıt numarası    :    2016/397942
1- İhalenin
a) Tarihi    :    07.11.2016
b) Türü    :    Hizmet alımı
c) Usulü    :    Açık
d) Yaklaşık Maliyeti    :    41.292.088,50 TRY
2- İhale konusu hizmetin
a) Adı    :    FAKİR VE İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA YÖNELİK YEMEK HİZMETLERİ İLE SOSYAL DESTEK HİZMETLERİNDE PERSONEL ÇALIŞTIRMAYA DAYALI HİZMET ALIMI İŞİ
b) Yapılacağı yer    :    Aydın Büyükşehir Belediyesi sınırları dahilinde
c) Süresi    :    01.01.2017 - 31.08.2019
3- Teklifler
a) Doküman Satın Alan Sayısı    :    26
b) Dokümanı EKAP üzerinden
e-imza kullanarak indiren sayısı    :    26
c) Toplam Teklif Sayısı    :    12
d) Toplam Geçerli Teklif Sayısı    :    1
e) Yerli istekli lehine
fiyat avantajı uygulaması    :    Uygulanmamıştır
4- Sözleşmenin
a) Tarihi    :    31.05.2017
b) Bedeli    :    33.242.024,97 TRY
c) Süresi    :    01.06.2017 - 31.08.2019
d) Yüklenici    :    YENER TAŞIMACILIK TEMİZLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, NYSA YAPI TAŞIMACILIK İNŞAAT TEMİZLİK TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, TUĞRUL MADENCİLİK LOJİSTİK TURİZM İNŞAAT TEMİZLİK OTOMASYON SAĞLIK HİZMETLERİ DANIŞMANLIGI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. İş Ortaklığı
e) Yüklenicinin uyruğu    :    Türkiye
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI'nın çıktığı 397942 kayıt nolu 07.11.2016 tarihli "Hizmet Alımı" açık usulde yaklaşık maliyeti 41.292.088,50 olan ihalesinin 3'e bölünerek 98.494.887 TL'ye çıkartılıp 4 şirkete verildiğini önceki haberlerimizde YAZMIŞTIK...

Böylesi bir ihale teşkilatlanması ile sanırım ilk defa karşılaşmışsınızdır... Çok araştırdık, taradık ama 2. bir örneğini bulamadık! (Özellikle AKP'li Belediyeleri didik didik taradık.)

Bu teşkilatlanma yapısı içinde; ihale pastasının (397942 Nolu ihale) en büyük dilimini Çineli Dr. Altuğ Karaköse'nin 2014 yılında kurduğu ve 2 yıllık kuluçka döneminden sonra Aydın BŞB'nin ihaleye çıktığı gün 7 Kasım 2016'da Somalı Nuri Sertan Demirçelik'e devir ettiği KARAKÖSE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ kaptığını söyleyebilirsiniz: 65 Milyon 252 Bin 863 TL.

397942 Nolu ihale pasta diliminden de bu üçlü iş ortaklığı YENER TAŞIMACILIK TEMİZLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, NYSA YAPI TAŞIMACILIK İNŞAAT TEMİZLİK TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, TUĞRUL MADENCİLİK LOJİSTİK TURİZM İNŞAAT TEMİZLİK OTOMASYON SAĞLIK HİZMETLERİ DANIŞMANLIGI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKET'lerine 33.242.024,97 TL'lik KDV hariç dilim düşmüş oluyor!

Bir koyundan kaç pösteki çıkar?

Bir değil mi? 

Bir ihaleden 3 pasta, 4 şirket çıkar mı?

Çıkmış!

Nerede?

Aydın BŞB'nin Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nda!

ekap.png

Bakın, her şey ortada! 

Yüreği yeten, DEVLETİN RESMİ AÇIK İSTİHBARAT ekap.kik.gov.tr sitesine girer, yazdıklarımızın ve yayımladığımız belgelerin ne olduğunun sağlamasını yapar!

İzmirli gazeteci yazar Yılmaz Özdil, geçtiğimiz hafta Şaban Seviç'in YouTube kanalı BizimTv'de Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın ülkemiz gündemine ilişkin yaptığı çıkış ve ülkemizin ekonomisinden sonra ikinci sorunu olan mülteci sorununu değerlendirdikten sonra ana muhalefet olan CHP'nin yürüttüğü politikayı da şöyle özetlemişti: "Biz İzmirliler, böylesi durumlara tırışkadan tayyare deriz."

Özdil'in deyişiyle; haberlerimizi de "tırışkadan tayyare" olsun diye yazmıyoruz; en azından "Berlin'deki Hakimlerinde" dikkatlerini çekmiş olduğumuzdan dolayı da mutluluk DUYUYORUZ!

Sadece Aydın halkının şunu bilmesini ve de bugünün kurundan 740 milyon TL'ye (O günün dolar kurundan 46 milyon dolar) dayanan ve bu ihaleleri alan şirketlerin peşi sıra "BUHAR" olduklarını da Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi veri tabanında yer alan bilgiler ışığında TAKTİRLERİNE SUNUYORUZ:

Önceki haberlerimizde Çineli Dr. Altuğ Karaköse'nin 2014 yılında kurduğu ve Aydın BŞB'den ihale alacağı gün Somalı Nuri'ye devir edip, Somalı Nuri'nin de Van-Başkale/Batman hattında BUHAR yaptığı Karaköse şirketinin belgelerine de bu haberimizde yer vermiyoruz!

NYSA YAPI TAŞIMACILIK İNŞAAT TEMİZLİK TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ'nden başlayalım! Bu şirket, Güzelhisar 40 No: 16/6 Efeler adresine tescilli. Ticaret Sicili Gazetesinin 15 Şubat 2018 tarih 9517 sayısı ve 684.'ncü sayfasında yer alan bilgilere göre ihaleyi kazandığında sahibi Vedat Girizhan tarafından İzmir Karabağlar'da ikamet eden Zeki Erek'e devir ediliyor!

Belgesi: 

nys.jpg

Tesadüf bu ya; Ticaret Sicili Gazetesinin 21 Eylül 2018 tarih, 9665 sayı ve 118.'nci sayfasında yer alan bilgilere göre "FESİH" durumuna düşmüş! Tıpkı, Dr. Karaköse'nin Karaköse şirketi gibi!

nys1.jpg

Yaklaşık maliyeti 41 milyon olan ve 397942 Nolu ihale, bilindiği üzere Mitoz Bölünmeye uğratılarak 3 bölünmüş, pastanın iki dilimi Çineli Dr. Altuğ Karaköse'nin kurup, 2 yıllık kuluçka döneminden sonra Somalı Nuri'ye bedavadan devir ettiği Karaköse şirketi kapmıştı... İhalenin 3. dilimini de 3 şirketten oluşan "İŞ ORTAKLIĞI" şirketleri kapmıştı... İlkini yukarıda verdik!

Pastanın 3. dilimi ( 33.242.024,97 TL) kapanlardan YENER TAŞIMACILIK TEMİZLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ve TUĞRUL MADENCİLİK LOJİSTİK TURİZM İNŞAAT TEMİZLİK OTOMASYON SAĞLIK HİZMETLERİ DANIŞMANLIGI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ sahipleri bakınız ne yapıyor!

Bilmiyoruz ama; sanırım bu durum karşısında Şeytan bile elleri yukarıya doğru açıp....

Neyse; bakın şirket sahipleri "BUHAR" olmanın formülünü nasıl bulmuşlar!

Mehmet Veysel Tuğrul... Rahmetullah Tuğrul... Ya kardeş bu şahıslar ya da 1. dereceden akraba... İhaleyi kaptıktan sonra bakın gül gibi şirketlerine NASIL BUHARLAŞTIRMA FORMÜLÜ buluyorlar!

yener.jpgyener1.jpgyener2.jpgyener3.jpg

Uzatmadan; ihaleyi kapan bu Tuğrul'lar ihaleden sonra ne mi yapıyorlar; sahibi oldukları Yener ve Tuğrul şirketlerini "Yener Şirketi" adı altında birleştirdikten sonra Ticaret Sicili Gazetesi veri tabanında yer alan ŞİRKET BELGELERİNE göre; Bucalı Aziz'e devir ediyorlar! (Aziz Ünal)

Sonra ne mi oluyor iki şirket!
Buhar be kardeşim BUHAR!

Ne zaman mı?

:))

İhaleyi kaptıktan sonra! Tarih mi? Belgelerde zaten saklı!

Geçmiş olsun Aydın halkına! (Ceremesi günlük kurdan: 740 Milyon Törkiş Lira)

Tek ihale... 3 Mitoz bölünme... 4 Şirket BUHAR... 

Ne yani DEVLET uyuyor mu? 

Neden uyusun ki!

Koltuk değnekleri nereye kadar!

NE MUTLU Kİ BİZE DEVLETİMİZE 7/24 YARDIMCI OLMAK ADINI; GAZETECİLİK MESLEĞİMİZİ KİMSELERE EYVALLAH DEMEDEN SÜRDÜREBİLİYORUZ...

Güzel günler mi?

Yakında...!

ALLAH DEVLETİMİZE ZAVAL VERMESİN! 

Not: Aydın Tabip Odası'ndan ricamızdır; Lütfen Tıp Bayramı'nda olası üyeniz Dr. Altuğ Karaköse'yi "BİR ŞİRKET NASIL BUHAR YAPILIR DALINDA" ödüllendirmenizi BEKLİYORUZ! Saygı ve sevgilerimizle... Aynı doğrultuda bir ricamız da "Belediyecilik bizim işimizdir" in mucidi Y-CHP'li beye gelecektir...Hele ki şu "ÜST AKIL"ı da bir deşifre edelim ki..! 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.