Muşlu Diba şirketi, kurulduktan 4 yıl sonra ilk ihalesini Dikili belediyesinde kazandı: 42 Milyon

Muşlu Diba şirketi, kurulduktan 4 yıl sonra ilk ihalesini Dikili belediyesinde kazandı: 42 Milyon

Siz siz olun İzmir'de inşaat şirketi kurmayınız! CHP'li belediyeler sayesinde yoksa yiyecek ekmek bile bulmazsınız...

A+A-

cesme8.jpg

Öncelikle, siz siz olun İzmir'de inşaat şirketi kurup, CHP'li belediyelerin ihalesine girip para kazanacağınızı düşünüyorsanız, avcunuzu yalarsınız! 

Yukarıdaki ihale.com.tr'den edindiğimiz belgeye göre Muş merkezli Diba şirketi, kurulduğu günden bugüne ilk ihalesini (Başka bir deyişle kamuda ilk işini) İzmir'in Dikili belediyesi "Kültür Merkezi" ihalesine girerek kazanıyor!

Muş merkezli şirket, Fuat Altundere tarafından 4 mayıs 2018 günü Hürriyet Mah. 13 Sk. B Blok No: 12/B1 Merkez/Muş adresinde 2 milyon sermaye ile kuruluyor.

cesme13.jpg

cesme11.jpg 

Diba, şeytanın bacağını İzmir'in Dikili belediyesinde kırıyor!

Diba şirketini, kurulduğu 2018 yılından günümüze EKAP ve ihalepro.com.tr veri tabanlarında araştırdık ve kamuda kazandığı ihaleleri bulmaya çalıştık... 

Diba şirketi, kamuda tek ihaleyi Dikili belediyesinden kazanıyor. 

cesme10.jpg

Sen kurulduğun günden bugüne Muş merkezde danalar gibi yat... Aradan en az 4 yıl geçsin üstünden ondan sonra gel İzmir'in Dikili belediyesinden ihale kazan: KDV Dahil 42 MİLYON 173 BİN 200 LİRA

Ne güzel değil mi?

1610 Kilometrelik ve 18:30 saatlik yoldan gel ve makûs talihini İzmir'in Dikili'sinde kır! 

Temsil, Dikili belediye başkanı Adil Kırgöz'ün köyündeki akrabalarından birisi elinde sermayesi ile "bakkal dükkanı" açmak için Muş'a gitse... Bu 42 milyonluk ihaleyi kazanan Diba şirketinin sahibi, dönüp yüzüne bakar mı?

cesme136.png

Diba şirketinin ihale başarısının altındaki sır nedir?

Şimdi; Diba adlı bu şirket 2018'de dünyaya gelmiş!

Öyle tevellüt de eski değil!

Bu ihaleyi kazanmak için Muşlu Diba'cılar kaç defa Dikili'ye gelmişlerdir ya da harita üzerinden Dikili'nin nerede olduğuna kaç defa bakmışlardır orasını bilemiyoruz ama, internette şirket "WEB" sitesi dahi bulunmayan, bugüne kadar kamuda hiç bir "İŞ BİTİRMESİ" (İŞ TECRÜBESİ), Dikili belediyesinden başka da aldığı hiç bir ihalesi OLMAYAN bu şirket, bu "KÜLTÜR MERKEZİ" işini nasıl bitirebilecektir? 

Hepsi bir tarafa, CHP'li Dikili belediye başkanı Adil Kırgöz, çıkıp Dikili halkına bu ihaleyi kazanan Diba şirketi için 42 Milyon 173 Bin 200 Lira'nın dışında beş kuruşlukta olsa ekstra bir ödeme yapılmayacak şeklinde bir açıklama yapabilir mi?

Düşüne biliyor musunuz, başka belediyelerin başkanları iki tane "ekmek büfesi" kondurduk diye kendi web sitelerinde gerine gerine reklamlarını yaparlarken, Dikili belediyesi 42 milyona Kültür Merkezi inşaa ettiriyor, ara ki bulasın maket fotolarını!

Not: Dikili belediyesi ihale haberlerimiz devam edecek...

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.